beste all in one printers – Brother Laser All-In-One Printer 2017 – Top Tens

De Brother MFC-7360N is een laser all-in-one printer met een uitzonderlijke draadloze connectiviteit en afdruksnelheid. Het ontbreekt de mogelijkheid om te printen in kleur, hoewel, dat is een deal-breaker voor sommige bedrijven.

Overzicht

Dit is een echte vier-in-one printer met printen, kopiĆ«ren, scannen en faxen functionaliteit. Het heeft een automatische documentinvoer, wat betekent dat u eenvoudig meerdere pagina’s documenten te scannen. Helaas is dit MFC-7360N ontbreekt automatische duplex. Dit betekent dat het kan niet op beide zijden van de pagina, tenzij u de pagina terug in de printer te voeden.

Laserprinters zijn bijna altijd sneller dan hun tegenhangers inkjet, en de MFC-7360N is geen uitzondering. Hij drukt op een zinderende 24 pagina’s per minuut, dat is snel genoeg voor zelfs papier-afhankelijke middelgrote bedrijven. Het drukt ook met een resolutie van 2400 x 600 dots per inch, het produceren van kwalitatief hoogwaardige, professionele documenten.

Onder de multifunctionele printers we beoordeeld, de MFC-7360N valt op door zijn draadloze connectiviteit. Voor Apple-gebruikers, deze printer ondersteunt AirPrint, wat betekent dat het documenten van Macs, iPads en iPhones accepteert. Voor Android en Windows Phone-gebruikers, deze printer ondersteunt de Brother iPrint app, waarmee u afdruktaken naar een printer op hetzelfde netwerk als uw apparaat. Voor Windows-desktop-gebruikers, kunt u verbinding maken via USB of draadloos afdrukken, als uw computer deze printer als een beschikbaar apparaat zal zien.

Deze printer heeft een 10.000 pagina’s maandelijkse duty cycle, wat betekent dat het geschikt is voor workloads kleine of middelgrote ondernemingen “. Dit is een van de betere werkbelasting printer verschillen we beoordeeld. Omdat het gebruik maakt toner in plaats van inkt, krijg je ook een lagere kostprijs per pagina in vergelijking met vergelijkbare inkjetprinters.

Een van de beste aspecten van een Brother-printer is de uitzonderlijke klantenservice in verband met het merk. We waren onder de indruk van de medewerkers van de klantenservice we kwamen vrij, en Brother biedt een garantie van een jaar.

De Brother MFC-7360N Laser is een goed ontworpen all-in-one printer die lijdt aan twee gebreken: een onvermogen om kleur en een gebrek aan automatisch dubbelzijdig af te drukken. Voor die momenten waarop je niet hoeft af te drukken op beide zijden van een pagina of in kleur, is dit een van de beste multifunctionele printers die je kunt kopen, maar die zijn significante beperkingen voor grotere kantoren.