beste all in one printers – Epson WorkForce 2017

Als u werkt vanuit huis of een klein bedrijf, de Epson WorkForce 3620 is een van de beste all-in-one printers op de markt. Het kan printen, kopiëren, scannen en faxen, en het heeft een groot aantal draadloze connectiviteit opties. Door zijn veelzijdigheid en draadloze connectiviteit, de Epson WorkForce 3620 is onze Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar.

het drukken

De WorkForce is een inkjet printer, wat betekent dat het gebruik maakt van inkt cartridges om tekst en afbeeldingen af ​​te drukken op papier. U kunt draadloos verzenden afdruktaken om het gebruik van meerdere draadloze oplossingen. Met uw Windows-computer, gebruikt u Epson Remote Print, dat is een eenvoudig programma waarmee u gemakkelijk projecten naar de printer als je erin werden aangesloten met een USB-kabel.

Deze alles-in-één printer heeft een zwart-wit afdruksnelheid van 19 pagina’s per minuut. Dit is ruim boven het gemiddelde voor inkjetprinters, hoewel het niet vergelijken met de snelheid van de beste laserprinters. Het kan ook afdrukken kleur van 10 pagina’s per minuut, dat is iets boven het gemiddelde van de printers die we beoordeeld.

Het heeft een uitstekende geoptimaliseerde resolutie van 4800 bij 2400 dots per inch (dpi). Dit betekent dat de afdrukken van de WorkForce produceert hebben een uitstekende kwaliteit. In feite is deze resolutie ver overtreft elke moet je zou hebben voor de meeste kantoren. U kunt ook gedetailleerde foto’s afdrukken met deze printer.

De printer kan een werkbelasting van 20.000 pagina’s per maand te verwerken. Dit is uitzonderlijk voor een inkjetprinter; de meeste high-workload printers zijn duur laserprinters. Het heeft een papierlade die slechts 250 vel kan bevatten, hoewel, die is klein voor een aantal high-output kantoren. Het kan ook 25 vellen in de scan ADF.

Het maakt gebruik van vier inktpatronen die je koopt van Epson of een kantoor aanbod retailer. De standaard-capacity cartridges opbrengst ongeveer 350 pagina’s van het gebruik, maar u kunt ook high-capacity tanks die je 1100 pagina’s geven.

Scannen en kopiëren

Als een echte multifunctionele printer, heeft de WorkForce scannen, kopiëren en faxen functies. Dit maakt het ideaal voor een klein kantoor of een kantoor aan huis. Een van de beste eigenschappen is een automatische documentinvoer (ADF) voor het faxen en scannen deel van de printer. Dit betekent dat u niet hoeft te elke pagina van een document met meerdere pagina’s in de scanner handmatig in te voeren; de ADF doet dat automatisch. Deze functie is van cruciaal belang voor een kantoor en zeldzaam in een printer in deze prijsklasse.

Het heeft een scanresolutie van 2400 dpi, wat een hoog genoeg resolutie om foto’s en documenten te scannen. Bovendien kan het faxen op maximaal drie pagina’s per minuut te sturen. Het maakt zwart-wit kopieën 17 pagina’s per minuut en kleurenkopieën om negen pagina’s per minuut. Beide snelheden zijn uitstekend geschikt voor een printer in deze prijsklasse.

Als je een Mac-gebruiker bent, kunt u verbinding maken met de WorkForce met behulp van AirPrint, dat is een Apple-hulpprogramma waarmee u eenvoudig draadloos vanaf een Mac-computer af te drukken. U kunt ook iPrint, Epson app voor Android en Apple-apparaten, gebruiken om afdruktaken naar de WorkForce vanaf uw mobiele apparaat.

Net als veel nieuwere draadloze all-in-one printers, de WorkForce heeft een touchscreen die u kunt gebruiken om door commando’s. Het heeft fysieke knoppen ook. Het komt in een moderne zwart-grijze kleurstelling die past in de meeste kantooromgevingen decors. Omdat hij weegt meer dan 21 pond en is 22 inches diep, dan heb je een groot gebied om het in te zetten nodig hebben.

Epson biedt de telefoon en e-mail ondersteuning. We waren een beetje teleurgesteld met de kwaliteit van de telefonische ondersteuning die we kregen toen we belden om te praten over de printer. De vertegenwoordiger was vriendelijk en professioneel, maar had slechts een minimale kennis van de printer. We werden in de wacht gezet, terwijl de vertegenwoordiger onderzocht een vrij eenvoudige vraag.

Het bedrijf schepen de WorkForce 3620 met een garantie van een jaar. U kunt ook een upgrade garantie om uw dekking uit te breiden kopen. Epson biedt geen live chat, hoewel sommige van haar

Kenmerken

De Epson WorkForce 3620 de grootste kracht is dat het doet alles goed. Het heeft een uitstekende resolutie en een hoog genoeg snelheid om workloads meeste kleine kantoren ‘te behandelen. We wensen de vertegenwoordigers van de klantendienst waren tot aan de door sommige concurrenten Epson normen, maar je kunt niet argumenteren met de formule die is toegestaan ​​Epson om zo’n uitstekende printer te produceren voor een redelijke prijs.

Help en ondersteuning

Overzicht