beste compacte printers – HP Officejet Mobile 2017

De HP Officejet 150 Mobile is een compacte printer met een all-in-one-functionaliteit. Het is klein en licht, en het bevat draadloze printtechnologie. Voor zijn uitzonderlijke functionaliteit en slimme ontwerp, de HP Officejet 150 Mobile is onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar.

Ontwerp

De HP Officejet 150 Mobile is een slanke, donkere printer met afgeronde hoeken. Het is slechts 3,5 inches lang en 7 inches diep, wat betekent dat u makkelijk de printer glijden in een klein bureau opening. Het is ongeveer 14 inch breed, die typisch is voor een printer die standaard kopieerpapier, of Letter aankan. Hij weegt slechts 6,4 pond, waardoor het een van de lichtste printers we beoordeeld.

Het heeft een klein LCD-touchscreen, die u gebruikt om de printer te controleren. Dit helpt u ook de all-in-één functionaliteit van de printer te navigeren.

De papierlade capaciteit van 50 vellen, wat voldoende is voor de meeste home-office gebruik. Net als alle de beste kleine printers, heeft een oplaadbare lithium-ion batterij. De batterij heeft een vermogen van 500 afgedrukte pagina’s van het gebruik, dus moet je ruim de tijd om te laden tussen de toepassingen ervan.

Deze printer heeft een maandelijkse duty cycle score van 500 pagina’s. Dit betekent dat u kunt verwachten dat de printer om betrouwbaar te verwerken tot 500 pagina’s van printopdrachten per maand. Als u een printer die een hoger niveau van de boekdrukkunst kan omgaan met nodig hebt, dan is een compacte printer misschien niet de juiste keuze voor jou.

Net als de meeste kleine printers, de 150 Mobile maakt gebruik van inkjettechnologie. Inkjets gebruiken nozzles om kleine druppeltjes inkt spuiten op een vel papier. Daarnaast kunt u met de cartridges om de paar maanden te vervangen, inkjetprinters vereisen zeer weinig onderhoud.

Kenmerken

Deze printer kan afdrukken in kleur of zwart-wit. Het kan ook full-color foto’s af te drukken. Dit betekent echter niet automatisch dubbelzijdig afdrukken. Automatisch dubbelzijdig afdrukken is wanneer een printer een vel papier dan automatisch kan draaien om af te drukken op beide zijden van de pagina. Deze printer ondersteunt handmatig dubbelzijdig afdrukken, maar dan moet je naar de pagina terug in de machine te voeden. Alle printers we beoordeeld dat automatisch dubbelzijdig afdrukken hebben, zijn aanzienlijk groter dan de 150 Mobile.

Dit is één van de weinige printers we beoordeeld met all-in-one-functionaliteit. Het kan scannen en kopiëren maar ook print. Dit maakt het mogelijk om de hub van uw mobiele kantoor, niet alleen een printer.

U kunt afdruktaken te sturen naar deze printer op drie manieren. Ten eerste kunt u de USB-poort aan te sluiten op uw computer. Je download dan de juiste printer driver van de HP website op uw computer en start het afdrukken.

Ten tweede, de printer beschikt over een SD-kaartsleuf. U kunt een geheugenkaart rechtstreeks vanaf een camera en plaats deze in de printer. U gebruikt vervolgens touchscreen interface van de printer om de foto’s die u wilt afdrukken.

De derde manier afdrukken zich gemakkelijk de meest geschikte. De HP Officejet 150 Mobile heeft draadloze mogelijkheden printen via de Bluetooth-connectiviteit. U kunt verbinding maken via Bluetooth en afdruktaken te versturen naar het van uw computer. Deze printer heeft geen Wi-Fi, wat betekent dat Apple-gebruikers kunnen geen afdruktaken te sturen van iPhones of iPads. Echter, kunt u Bluetooth gebruiken om af te drukken vanaf een Mac of Windows-computer.

We gebruikten de ISO metingen van de afdruksnelheid van deze printer, omdat ISO is een consistente standaard in alle printer merken. Deze printer kan vijf zwart-wit pagina’s per minuut produceren. Dit is een beetje onder het gemiddelde voor een compacte printer, hoewel het voldoende zou moeten zijn, tenzij u deze printer met een kantoor deelt. Het kan kleurenafdrukken produceren met een snelheid van 3,5 pagina’s per minuut. Nogmaals, dit is een beetje onder het gemiddelde van de printers die we beoordeeld.

prestatie

Deze printer heeft een maximale printresolutie van 4800 x 1200 dots per inch. Dit is een van de beste resoluties onder draagbare printers die we hebben gezien. Het betekent dat de afgedrukte pagina’s ontstaan ​​scherp en helder.

Hewlett-Packard heeft een middelmatige support team. De vertegenwoordigers van de telefoon die we spraken vriendelijk waren, maar ze hadden slechts gemiddeld kennis van HP printer lijn.

Help en ondersteuning

HP biedt wel de telefoon, e-mail en sociale media-ondersteuning. Het wordt geleverd de Officejet 150 Mobile met een garantie van een jaar.

De HP Officejet 150 Mobile is de beste compacte printer op de markt. Het is draagbaar, prints met een hoge kwaliteit en heeft scannen en kopiëren functionaliteit. Het zou leuk voor telefoon en tablet-gebruikers Apple als het had AirPrint mogelijkheden zijn, maar de Bluetooth-connectiviteit betekent dat ze kunnen nog steeds verbinding maken met draadloos vanaf een Mac.

Overzicht