beste computergeheugen upgrades – OCZ Technology

OCZ Technology verdeelt fantastische computergeheugen upgrades. De website is zeer gebruiksvriendelijk, en het vinden van de RAM upgrade die werkt voor uw computer is eenvoudig met OCZ Technology. Echter, het product dat wij beoordeeld had een iets hoger voltage dan de meeste, en de vervaardiging hulp opties zijn niet zo uitgebreid als andere soortgelijke producten.

Snelheid

De computergeheugen upgrades we beoordeeld waren allemaal vergelijkbaar in snelheid en grootte. We beoordeeld producten die double data rate drie (DDR3) en SDRAM (SDRAM). En al onze producten had een snelheid van 1600 megatransfers per seconde (MT / s). Een megatransfer is 1.000.000 gegevensoverdracht. De bandbreedte was ook hetzelfde voor de verschillende producten die wij beoordeeld. Dit apparaat werkte voor onze computer, maar we raden het gebruik van een RAM Configurator op de website van een fabrikant om het geheugen dat het beste werkt voor u te vinden.

Hoewel de producten die wij beoordeeld allemaal zeer vergelijkbaar snelheden hebben, zijn er een paar andere kleine factoren die enigszins kunnen beïnvloeden snelheid. De latency meting is een reeks van vier nummers die zal u vertellen hoe snel gegevens kunnen worden geraadpleegd. Hoe lager de latentie getal, hoe beter. Een ding om in gedachten te houden is dat DDR3 latency anders dan DDR2 wordt gemeten, dus je kunt niet vergelijken met de twee.

Een andere factor die enigszins kunnen beïnvloeden snelheid is de spanning van de inrichting. De spanning verwijst naar hoeveel stroom nodig is voor de RAM upgrade te werken. Zoals latency, hoe lager de spanning, hoe beter. Voor een typische DDR3 product, op zoek naar een spanning van ongeveer 6,5 volt. Echter, als je gewoon op zoek bent om de snelheid van uw computer en zijn niet van plan om elke benchmarking of overklokken, zal je waarschijnlijk niet veel van een verschil met de geringe variantie van latency of spanning opmerken.

Het geheugen we beoordeeld was twee dual-channel 2 GB sticks. Dual-channel RAM is geplaatst naast elkaar aan het dubbele van de data-invoer. Maar het is belangrijk om de upgrade die het beste werkt voor uw computer te vinden. De meeste distributeurs hebben zoekopties op hun websites. We vonden de zoekopties op de website van OCZ technologie om uitstaan.

We hebben ook gekeken naar de niet-error correcting code (non-ECC), ook bekend als niet-parity RAM. Dit is vrij standaard voor personal computers, terwijl ECC geheugen gewoonlijk wordt gebruikt met servers en netwerken. Het RAM-geheugen we beoordeeld was ook gebufferd, wat betekent dat het geheugen is direct toegankelijk. Gebufferde modules cachedata later te worden benaderd.

hoedanigheid

website van OCZ Technology is goed georganiseerd en overzichtelijk. De support opties omvatten e-mail, telefonische ondersteuning en een sectie voor veelgestelde vragen. We kregen gedetailleerde en snelle reacties op onze e-mail. De gebruiker forum had ook een zeer grote selectie van vragen en antwoorden.

De OCZ Technology website had ook zeer gedetailleerde informatie uit te leggen de meeste van de acroniemen in verband met het computergeheugen upgrades. De website heeft een reeks van downloadbare PDF’s die u zullen helpen beter inzicht in het product dat u koopt.

De OCZ Technology RAM upgrade is een geweldig product. De fabrikant biedt een verscheidenheid aan hulp en ondersteuning opties om u te helpen bij het vinden en installeren van de RAM-geheugen dat het beste is voor uw computer.

Help en ondersteuning

Overzicht