beste draadloze all in one inkjet printers – Canon Pixma Wireless All-In-One Printer 2017

De Pixma MG6320 van Canon is een van de makkelijkst te gebruiken draadloze all-in-one printers u zult vinden. Het knappe ontwerp geeft u eenvoudig toegang tot alle knoppen en regelaars, waardoor het makkelijker dan ooit om te printen, scannen en kopiëren. We zouden dit printer hoger tarief als de afdrukkwaliteit op de traditionele documenten was op gelijke voet met andere multifunctionele printers op onze line-up, maar het is een Canon, en het doet print foto’s beter dan veel andere printers doen.

Overzicht

De printer stuurt documenten en afbeeldingen met een resolutie van 9600 x 2400 dpi, die zit rond de norm voor multifunctionele printers. De graphics zijn een beetje onder het gemiddelde, en de tekst ziet er goed uit, zolang je niet kiezen voor een klein lettertype. Wanneer de Pixma printer opvalt is de beeldkwaliteit. Deze hoge kwaliteit foto printer maakt gebruik van een zes inkten in plaats van de traditionele vier vind je op veel inkjetprinters. De toegevoegde grijze en zwarte inkt cartridges helpen verbeteren van contrast en kleur levendigheid. Zelfs zwart-wit foto’s er professioneel uitzien wanneer u ze afdrukt met deze draadloze inkjet printer.

De afdruksnelheid is 15 ppm in zwart en 10 ppm in kleur, die een beetje traag voor een printer van dit kaliber. Hij drukt 4 x 6 kleurenfoto’s in ongeveer 21 seconden over een ontwerp-setting. De resolutie scanner heeft een dpi van 2400 x 4800, wat lager is dan veel van de multifunctionele printers op onze line-up.

Het systeem is bedreven als het gaat om mobiel printen. Het apparaat werkt met Canon Easy-PhotoPrint en Apple AirPrint, die beide u toelaten om draadloos van compatibele smartphones en tablets te drukken – in het bijzonder voor Android en iOS-apparaten. De Canon Pixma is ook compatibel met Google Cloud Print. Aangezien veel bedrijven nu Google Drive gebruiken, vonden we deze functie handig als u om thuis te werken. De Pixma biedt ook direct printen disc voor het printen CD covers en automatisch afgedrukt op beide zijden van het papier, helpt bij het verminderen het gebruik van papier met 50 procent.

Het ontwerp van de Pixma geeft deze printer een voorsprong op een groot deel van de concurrentie. De handige 3,5-inch touchscreen samen met alle andere knoppen bevinden zich aan de voorzijde van het apparaat. De helling van het apparaat maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot deze toetsen. Ook de printer is dun en compact, dus je kunt het overal plaatsen. Maar dit beperkt ook de lade 125 vel, met een extra 25-sheet foto lade die past bij 4 x 6 papier.

Canon heeft een uitstekende ondersteunend personeel dat onmiddellijk alle vragen die je hebt zal antwoorden. De service en support afdeling heeft ondersteuning per telefoon en e-mail, evenals veelgestelde vragen en bronnen op hoe u de printer gebruiken. Als je kinderen hebt of gewoon wilt om creatief te zijn, de Canon’s Crafting Corner biedt u een mooie puinhoop van creatieve ideeën die u kunt afdrukken met de Pixma.

Canon heeft een mooie taak het ontwerpen van de Pixma MG6320 gedaan. Het compacte ontwerp betekent dat het niet nemen veel ruimte, en het touchscreen is responsief en gemakkelijk te zien. Afdrukkwaliteit voor kleinere tekst op documenten en afbeeldingen is onder het gemiddelde, maar fotoprints zijn smetteloos. Dit is niet een printer bedoeld voor banen printen van grote volumes als gevolg van de kleine schaal, maar u zult genieten van het gebruik ervan, met name voor foto’s en mobiel printen.