beste draadloze all in one inkjetprinters – Epson Expression Wireless All-In-One Printer 2017

De Epson Expression XP-850 inkjet printer heeft vele talenten. Deze eenvoudige, entry-level machine kan printen, scannen, kopiëren en faxen elk soort document. Maar haar belangrijkste talent ligt in zijn vermogen om de kwaliteit foto’s te printen. Dit kantoor aan huis printer heeft zes afzonderlijke inktcartridges, inclusief licht cyaan en magenta. Het toevoegen van deze kleuren om de traditionele kleur mix geeft deze printer een voorsprong op de concurrentie. U zult merken hoe dit apparaat toch moeite hebben om kleinere lettertypen en afbeeldingen af ​​te drukken, maar we willen deze printer voor het kantoor aan huis en printen van foto’s doeleinden.

Overzicht

Deze printer onderscheidt zich als het gaat om het afdrukken van foto’s. U kunt 4 x 6 foto’s die beter dan alles wat je van de plaatselijke winkel kon zijn afgedrukt en de printer heeft de mogelijkheid om tot 8 x 10 foto’s af te drukken. Afhankelijk van de camera die u gebruikt om de foto’s te nemen, kan groter zijn foto’s korrelig lijken, maar als het originele beeld heeft een voldoende hoge resolutie, zult u niet in de problemen. 4 x 6 afdrukken gebeurt zo snel als 10 seconden in conceptmodus.

Deze draadloze inkjet printer heeft een printsnelheid van 9,5 ppm in zwart-wit en 9 ppm voor kleurenprints. Vergeleken met de andere producten op onze line-up, dit is boven het gemiddelde voor multifunctionele printers. De printresolutie bedraagt ​​5760 x 1400 dpi (dots per inch) en de Expression heeft een industrie-hoge scanresolutie van 9600 dpi. Normale documenten kijken scherpe, maar kleine lettertypen neiging om te kijken bij elkaar gepropt. De grafische kwaliteit is op gelijke voet met de rest van de printers die we beoordeeld.

De Epson Expression verbindt niet alleen draadloos naar uw computer, maar ook voor smartphones en tablets. Apple’s AirPrint ondersteunt alle iOS-apparaten en kunt u een foto op uw mobiele apparaat te selecteren en direct af te drukken zonder je computer aan te raken. Natuurlijk, niet iedereen heeft een Apple-apparaat, dus Epson iPrint bevat voor andere mobiele apparaten zoals Android.

Als u een behoefte aan grote afdruktaken, de Epson XP-850 valt kort met zijn 100-vel invoerlade. Dit beperkt de printer, die zelf nauwelijks helpt door het toevoegen van een 20-vel lade voor fotopapier zo groot als 5 x 7 inches. Voor thuisgebruik, dat is wat deze printer is ontworpen voor, dit is echt niet eens een tegenslag. Een 3,5-inch touchscreen vereert de voorzijde van dit apparaat. Alle bedieningselementen bevinden zich aan de voorzijde van de printer en het bedieningspaneel vouwt uit om u een betere hoek om uw media en afdrukken opties te bekijken geven.

De XP-850 heeft een garantie van een jaar die je toegang geeft tot 24/7 telefonische ondersteuning. U kunt ook een e-mail het support team. Epson heeft geen veelgestelde vragen of forums, dus als u hulp wilt, moet je contact opnemen met een Epson-vertegenwoordiger.

De Epson Expression XP-850 werkt goed als een fotoprinter die tevens fungeren als een multifunctionele printer, wat geweldig is voor thuis gebruik. Terwijl de printer worstelt om afbeeldingen in kleur af te drukken op normaal papier, is het nog steeds beter dan veel andere printers we keken naar, vooral als het gaat om 4 x 6 foto’s. We willen graag een grotere papierlade te zien, zodat u high-volume projecten konden drukken, maar we deze draadloze all-in-one printer toch aanraden voor thuisgebruik.