beste draagbare scanners – VuPoint 2017

De batterij-aangedreven VuPoint Solutions Magic InstaScan PRO PDS-ST480-VP is een standalone draagbare scanner die zeer lange documenten kunnen vangen en ze opslaan op een microSD-kaart. Dit product heeft meerdere scan-resoluties en bewaart gegevens in verschillende bestandsformaten.

De InstaScan PRO scant documenten tot 8,5 inch breed en 130 inch lang met een lage resolutie, 300 dpi. Het scant ook 600 of 1200 dpi, maar vermindert maximale document lengte 60 inch of minder. Het apparaat heeft een single-vel automatische feed met een glijdende gids om materiaal af te stemmen als het wordt gescand. U kunt deze draagbare scanner om kleur of zwart-wit bestanden op te slaan als JPG-afbeeldingen of A4- of Letter-formaat PDF-bestanden te configureren. Het scannen van een letter-formaat document duurt tussen de vier en 10 seconden, afhankelijk van de complexiteit van het document en de scaninstellingen geselecteerd.

Deze draagbare scanner vereist geen externe verbinding bij het verwerken van bestanden. Het slaat alle gegevens naar microSD-kaarten die kan oplopen tot 32 GB in grootte. Geen geheugenkaart wordt meegeleverd met het apparaat, dus je zult moeten de kaarten apart worden aangeschaft. Zodra u de bestanden naar de kaart op te slaan, kunt u ze met een kaartlezer. Een andere optie is dat u de scanner aan op de USB-poort van uw computer kunt aansluiten en bladeren door de datakaart als een verwisselbare schijf. De InstaScan PRO is compatibel met Windows XP of Mac OS 10.5 en nieuwere besturingssystemen. Het vereist geen driver software nodig.

De InstaScan PRO is slechts 11 x 1,5 x 1,8 inch groot en weegt iets meer dan een half pond. Het wordt aangedreven door een ingebouwde lithium-polymeer accu die u kunt opladen in ongeveer twee uur, hetzij door het aansluiten van het apparaat op een computer USB-poort of met behulp van een AC-naar-USB-lader (niet inbegrepen). De draagbare scanner voert over 400 lage resolutie scans met een volledig opgeladen batterij, en het heeft een automatische uitschakelfunctie om de batterij te sparen.

Alle scanner bedieningselementen bevinden zich aan de bovenkant van het apparaat naast de kleuren LCD-scherm dat de scanner modus bestanden op de geheugenkaart, en batterijstatus laat zien. Het LCD-scherm toont ook een voorbeeld beeld van gescande documenten, maar de 1.5-inch display te klein voor een nauwkeurige beeld evaluatie zijn. Een reeks van vijf knoppen kunt u de scanner instellingen wijzigen of start een scan. U kunt ook kiezen uit tien talen voor de Magic InstaScan het LCD-display.

De VuPoint Solutions Magic InstaScan PRO PDS-ST480-VP combineert standalone scanmogelijkheden met een compact formaat, het creƫren van een goede oplossing voor reizigers die een document of ontvangstbewijs scanner nodig. Dit apparaat produceert slechts JPG of PDF-bestanden en komt met geen beeldbewerkingssoftware. Het maakt gebruik van een oplaadbare batterij, waardoor het een goede keuze voor iedereen die moet scannen in het veld.