beste externe blu ray schijven – LaCie 2017

Volgens LaCie Company, te combineren zij design en technologie om de best presterende externe USB Blu-ray drive beschikbaar te maken. De goedkeuring winnende LaCie d2 Blu-ray 12x is geen uitzondering. Het is een apparaat dat niet alleen laat de gebruiker toe om te lezen en te bekijken Blu-ray-video, maar ook schrijven op een schijf om uw eigen professionele video te maken. Voor een side-by-side vergelijking en meer objectieve beoordelingen over soortgelijke producten, bezoek onze externe Blu-ray-drive pagina.

feature Set

De LaCie d2 Blu-ray 12x is het beste van het beste om verschillende redenen. Een van die redenen omvat zijn FireWire en USB 2.0-interfaces. De USB-poort is een populaire aanvulling op externe Blu-ray schijven omdat het een van de meest bekende en vaak gebruikte poorten op computerapparatuur. FireWire is minder bekend dan de USB-poort. Voor inrichtingen zoals deze, is het ideale functie. FireWire is vergelijkbaar met USB, maar het heeft de mogelijkheid om gegevens in een sneller tempo, plaats meer apparaten op de computer bus en kunt u uw gegevens naar en van de hoge-bandbreedte apparaten.

Niet alleen is dit de externe Blu-ray-drive te bieden voor de hoge overdracht van gegevens, worden meerdere poorten voorzien om deze overdracht gebeuren. Vier poorten beschikbaar, waardoor het apparaat veel eenvoudiger in het gebruik en de zorgen van het opraken van de havens wordt verminderd. Ook de LaCie d2 Blu-ray 12x ondersteunt meerdere besturingssystemen. Deze systemen zijn onder Windows XP, Windows Vista en Windows 7. In tegenstelling tot vele andere soortgelijke producten, het ondersteunt ook Mac OS X 10.5 en Mac OS X 10.6 voor diegenen die een Mac-computerinrichting voorkeur.

Dit LaCie-product wordt geleverd met een meegeleverde software pakket, dat Roxio Easy Media Creator 10, Toast 10 Titanium met HD / BD-plug-in omvat. De software bundel wordt geleverd met een back-up toepassing. Deze applicatie een back-up van bestanden in een snel tempo. We vond het idee van extra software en vooral de back-up toepassing. Dit was gewoon een andere manier dat dit product is ontworpen om uw LaCie ervaring veel gemakkelijker en plezieriger te maken.

De LaCie d2 Blu-ray 12x biedt ook de mogelijkheid om documenten, onbewerkte video-opnamen en meerdere bestanden te branden op een schijf zonder enige moeite. Het vermogen om informatie te schrijven op een schijf en op zo’n snel tempo is een uitzonderlijke functie. Dit apparaat kan HD-video branden zonder verlies van kwaliteit met behulp van meerdere video-codecs zoals MPEG2, AVC en VC-1. Dit LaCie-product is ideaal voor mensen die de neiging hebben te maken over geavanceerde technologie en behoefte aan een beetje gemoedsrust.

Niet alleen was de feature set superieur op dit apparaat, maar de lees- en schrijfsnelheden bood versloeg de rest van de concurrentie. De Blu-ray leest met een snelheid van 8x en schrijft met een snelheid van 12x. Vanwege de hogere snelheden op de LaCie d2 Blu-ray 12x, zal niet zoveel opnemen stroom worden gebruikt. Niet alleen is dit apparaat voorzien van Blu-ray-schijven met een hoge lees- en schrijfsnelheden, maar ook DVD en CD schijven ook. Een DVD leest en schrijft met een snelheid van 16x terwijl CD lezen en schrijven met een snelheid van 40x.

Lees- / schrijfsnelheid

Geen elektronisch apparaat dat beschikt over geavanceerde technologie moet worden overgelaten zonder een sterke support systeem. Deze LaCie externe Blu-ray-drive biedt solide technische ondersteuning die we waren blij met. Contact informatie voor het oplossen van problemen hulp was gemakkelijk te vinden op de site, samen met de mogelijkheid om downloads te ontvangen en een snelle installatiegids.

Een garantie van drie jaar wordt ook aangeboden op deze externe Blu-ray-drive, dat is een veel langere periode dan is te vinden op andere concurrerende producten. De garantie is een leuke toevoeging aan het product in het geval er iets schadelijk zou gebeuren op het apparaat. Een van onze enige klachten met de LaCie d2 was het ontbreken van de live chat support. De snelle reactie die uit live chat is altijd een geruststellende toevoeging dat het niet uitmaakt welk probleem voordoet met het apparaat, er iemand is die u kan helpen.

De LaCie d2 Blu-ray 12x is een high-performance externe Blu-ray-drive, dat is moeilijk te verslaan. Het is veel duurder dan veel van zijn concurrenten, maar de aangeboden functies zijn het geld waard. De snelle lees- en schrijfsnelheden, samen met het gebruiksgemak dat wordt gevonden met talrijke verbindingspoorten, geeft de rand tegen anderen. Ook de firewall-connectiviteit, software bundel en technische ondersteuning als dat nodig is, neem dit product een stap vooruit van de anderen.

Technische hulp

Overzicht