beste externe dvd-branders – Pioneer externe DVD brander – Top Tens

De Pioneer DVR-S706 externe dvd-brander geplaatst laag van onze beoordeling, omdat dit product een dual layer dvd kunnen worden gebrand. Elke andere externe DVD-brander die we beoordeeld in deze prijsklasse heeft dit vermogen. Dit product wordt ook ontbreekt de mogelijkheid om DVD-RAM, CD-I en CD + G (karaoke) schijven te lezen. Toch zal dit product kunt u aansluiten op uw computer via USB en FireWire-poorten.

Overzicht

Wat de snelheid van de aandrijving gaat, Pioneer DVR-S706 achter in vrijwel elke categorie. De meeste andere dvd-branders zijn ongeveer twee keer sneller dan deze brander. Hier zijn enkele van de schrijf / herschrijven / leessnelheden voor dit station

Toen we probeerden om contact op te nemen Pioneer Electronics Inc., hebben we niet ontvangen een antwoord op onze eerste e-mail. Nadat we een tweede e-mail verzonden, we eindelijk een antwoord ontvangen. Het duurde dit bedrijf 7 dagen om te reageren op onze e-mail.

Over het algemeen, de Pioneer DVR-S706 externe dvd-brander is te duur voor de mogelijkheden die het biedt voor een betere deal voor je geld; zie onze hoger gerangschikte producten.