beste fingerprint scanners – FS88 2017

De kubus-achtige vorm van de Futronic FS88 maakt het mogelijk om alle essentiële componenten een vingerafdruklezer vereist, evenals een aantal extra functies, verpakken in een vrij compacte ruimte. De FS88 is compatibel met verschillende besturingssystemen van Windows XP naar Windows 8, Linux, Mac OS en zelfs Android. De brede compatibiliteit is belangrijk omdat de FS88 vingerafdruk herkenning vaardigheden werkt met vrijwel elke computer, en zelfs mobiele apparaten. Futronic zetten alles wat ze konden in de FS88, waardoor het krachtige LED’s, een elektrostatische ontlading beschermd circuit board en een efficiënte voeding.

Met een dergelijke ingrijpende compatibiliteit komt ook het gebruiksgemak. De vingerafdruklezer wordt aangesloten op uw computer via een eenvoudige USB-kabel. In wezen, sluit u de lezer in uw computer en het zou moeten werken nadat de stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd. De FS88 maakt gebruik van USB 2.0-technologie. Hoewel niet zo snel als USB 3.0, de oudere technologie nog steeds een hogere doorvoersnelheid levert dan een vingerafdruklezer is waarschijnlijk nodig zal hebben. Wat dit betekent is dat je de extra beveiliging van een biometrisch systeem te krijgen zonder dat u het gemak en de productiviteit op te offeren.

Dit Futronic apparaat produceert hoogwaardige vingerafdrukbeelden. Met een resolutie van 480 x 320 pixels, de vingerafdrukken vast te leggen een enorme hoeveelheid detail van de vingerafdruklezer. Dit betekent een betere beveiliging voor u. Hoe meer detail en gegevens waarover de vingerafdruklezer, hoe veiliger uw apparaten en informatie zal zijn. Een onscherp beeld van uw vingerafdruk die is ingeschreven in het biometrisch systeem zou de FS88 minder informatie te gebruiken wanneer iemand plaatst een vinger op de fingerprint scanner geven. Zonder voldoende gegevens veel vingerafdrukken hetzelfde, die het doel van het gebruik van uw unieke vingerafdruk voor extra veiligheid overwint kijken.

Er is een 14 mm glasplaat boven de vingerafdrukscanner geplaatst. Handhaving van de FS88 is vrij eenvoudig, deels te wijten aan de glazen afdekplaat. Een schone scanner is belangrijk omdat een vuile oppervlak zal resulteren in ofwel een mislukte poging om uw vingerafdruk te lezen of een onscherp beeld bij inschrijving. Het glas is sterk en de fabrikant beweert dat het is robuuster en betrouwbaarder dan vergelijkbare vingerafdrukscanner covers gemaakt van halfgeleidermaterialen.