beste fingerprint scanners – Verifi P2000, 2017

De P2000 vingerafdruklezer is voorzien van een gladde esthetische en beschikt over een sterke technische specificaties. Deze biometrische vingerafdruklezer gebruikt Authentec’s TruePrint technologie, die de lezer in staat stelt om te scannen langs de laag van dode huid op een vinger naar de levende huid, die een betrouwbaarder beeld van uw vingerafdruk verleent. Het belangrijkste deel van deze technologie is dat het niet uit of het oppervlak van je vinger is ruw. De P2000 zal kunnen lezen uw vingerafdruk elke keer.

Een meer gedetailleerd beeld betekent betere beveiliging, en een resolutie van 500 dots per inch (dpi), de P2000 is in staat om een ​​aantal zeer gedetailleerde beelden van vingerafdrukken. U kunt vaak meten bijdrage van een vingerafdruklezer om de veiligheid van een door hoe gedetailleerd van een afbeelding van de scanner kan nemen. Als de afbeelding is te wazig, de fijnere details van uw vingerafdruk wordt niet in aanmerking, die de mogelijkheid van iemand die een inbreuk op de extra beveiliging van de vingerafdruklezer biedt verhoogt genomen.

Soms wil je een vingerafdruk-scanner om de beveiliging van een enkele PC te verhogen, en soms wil je de ene naar de beveiliging van een heel netwerk te vergroten. Wat ook het geval, de P2000 kan een PC of een netwerk te beveiligen. De P2000 zal goed werken voor een enkele computer met een eenvoudige plug-and-play-technologie, maar de fabrikant biedt software-oplossingen voor grotere implementaties.

Als u een vingerafdruklezer gebruiken om jezelf of anderen te authenticeren voor toegang tot uw computer, dan moet u overwegen hoe lang de vingerafdruk-scanner wordt verondersteld te duren. Zo wordt de P2000 geschikt voor 10 miljoen wrijft over zijn imaging sensor voordat u problemen zou ondervinden. Als je aan de P2000 gebruiken 10 keer per dag toegang tot uw computer, dan moet het duren voor bijna 300 jaar. Naar alle waarschijnlijkheid zal de P2000’s beeldsensor geen reden tot bezorgdheid.

De P2000 fabrikant opgenomen verschillende ESD (elektrostatische ontlading) preventie en bescherming technologieën in de vingerafdruklezers ontwerp. ESD kan ernstige gevolgen hebben voor elektronische producten als een last is toegestaan ​​op te bouwen. Zelfs de layout van de printplaat is ontworpen om elektrostatische ontlading te verhinderen.

Voor PC vingerafdruklezer oplossingen, de P2000 vitrines solide design en functies. Dit apparaat werkt met de meeste pc’s en net zo eenvoudig te gebruiken als het aansluiten van de USB-kabel en na eventuele aanwijzingen moeten zijn. Met een hoge levensverwachting, zal dit vingerafdruklezer met u voor een zeer lange tijd, op voorwaarde dat er niets drastisch gebeurt.