beste flash card readers – BlueProton USB 2.0 Card Reader

De BlueProton USB 2.0 Card Reader is minder betrouwbaar dan andere flash card readers we beoordeeld. Hoewel het werkt prima voor sommige gebruikers, andere gebruikers ontvangen een product dat niet hun kaarten correct zou lezen. Het ontwerp van de externe kaartlezer is uitstekend en gebruikers zullen meteen merken dat deze flash card reader werd gebouwd om gebruikt te worden op de weg.

Overzicht

BlueProton flash card reader is uitgerust met een duurzame behuizing. Zowel het lichaam van de externe kaartlezer en de USB plug een beschermkap, die zal helpen bij het beschermen van de kaartlezer niet wordt gebruikt. Geheugenkaarten worden geladen in de achterkant van de lezer; Dit is ideaal voor de meeste mensen, omdat side-loading externe kaartlezers blijken vaak minder geschikt voor de meeste gebruikers.

Net als andere smart card readers, wordt deze BlueProton geheugenkaartlezer gemaakt van plastic. De kunststof lijkt kwetsbaarder dan andere flash card readers we beoordeeld. Het heeft de beschermkappen, die we op prijs stellen; Echter, we raden nog steeds op zoek naar andere externe kaartlezers voor het plegen van deze.

De externe kaartlezer is compatibel met de volgende flash card types

Hoewel de kaartlezer die we getest samen met elk type kaart, sommige gebruikers dat de lezer zij ontvingen hun (zogenaamd compatibelen) niet gelezen. Er waren meer klachten met deze kaartlezer niet goed werkt dan met welke andere externe kaartlezer we beoordeeld; Om die reden raden wij het bekijken van onze top-ranked flash card readers te zien of ze past bij uw behoeften voor de aankoop van deze.

We vonden de kaartlezer zeer eenvoudig te gebruiken en vond het nuttig dat zij systeemsoftware vereiste te gebruiken. We waren niet in staat om de kaartlezer te werken met onze Mac-besturingssystemen te krijgen en kwam tot de conclusie dat een Windows-besturingssysteem nodig is. Hoewel het biedt de duurzame geval heeft de kaartlezer niet het gevoel goed gebouwd en duurzaam als de andere top producten die we beoordeeld. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar gebruikers moeten ervoor zorgen dat de kaart volledig in de lezer wordt geplaatst of anders zal het apparaat niet in staat om de gegevensbestanden te lezen.

Hoewel BlueProton biedt een aantal vragen met betrekking tot de scheepvaart en orderverwerking onder hun veelgestelde vragen, werden we verrast dat de enige manier om contact met begeleiding voor de klant is door een e-mail formulier te vinden op hun website. We hebben nooit een reactie van de customer support team ontvangen en waren teleurgesteld door dit feit.

De BlueProton USB 2.0 Card Reader heeft leuke features, zoals de verwijderbare beschermende case, de kap die is aangesloten op de werkelijke lezer, de achterste-loading geheugenkaartsleuf en de grote prijs. Er zijn verschillende andere aspecten rekening ook: duurzaamheid, flexibiliteit, gebruiksgemak en doorvoersnelheden. Deze kaart reader doet het werk en is een van de top 10 beste flash kaartlezers; maar er zijn andere lezers die meer van wat je waarschijnlijk op zoek naar bieden. Wij raden u aan te controleren of hun specs voor het plegen van deze lezer.