beste foto alleen printers – Epson PictureMate Charm PM 225, 2017

Epson is in het bedrijf van het creëren van elk type van imaging product dat u zich kunt voorstellen. Van televisies en desktops om scanners en printers, Epson weet wat ze doen als het gaat om het creëren van duurzame, langdurige printers. De Epson PictureMate PM 225 Charm is een perfect voorbeeld van iets anders maar toch creatief, waardoor het our Top Tien Bronze Award winnaar. Als een fotoprinter die lijkt meer op een kleine koeler of ander dergelijk apparaat, de Charm is nogal misleidend in wat het kan bereiken. Net als veel van de andere Epson-printers, is de Charm niet ontworpen zozeer voor snelheid, maar voor kwaliteit prints.

Kenmerken

Wanneer we spreken gebruiksgemak, kan de Epson PictureMate PM 225 Charm niet meer eenvoudig en duidelijk voor het afdrukken van foto’s zijn. Het 2,5-inch kleuren LCD-scherm is ideaal voor het maken van eenvoudige aanpassingen zoals bijsnijden, verwijderen van rode ogen en andere kleine details. De papierlade kan vasthouden 20 vellen van 4 x 6 fotopapier. We hadden graag een breder scala aan grafische formaten aangeboden, evenals de mogelijkheid om af te drukken op meer dan alleen fotopapier en normaal papier te zien.

Het belangrijkste ding om te letten bij het selecteren van een foto printer is de resolutie of dpi (dots per inch), die de printer maakt gebruik van beelden te produceren. Veel basismodel printers kan het een 4 x 6 afdrukken met een resolutie van 4800 x 1200 dpi.

Helaas, Epson PictureMate Charm PM 225 offers wat de snelheid die vele kleurenprinter bezitten om sterk richten op de kwaliteit van foto’s die het produceert. Bij resolutie van 5760 x 1440 dpi, dit compacte fotoprinter is een stap boven de norm voor het maken van afdrukken van hoge kwaliteit, terwijl op de weg of rechtstreeks vanuit uw huis desktop of laptop computer. Een afbeelding typische 4 x 6 duurt ongeveer 40 tot 60 seconden duren om af te drukken, maar de resultaten zijn het wachten waard. Vlekken, verkleuring en waterschade foto’s zijn een ding van het verleden met deze printer. Daarnaast zal je eindigen met prints die een verbazingwekkende afwerking die uw foto’s te beschermen voor de komende jaren hebben.

Op 7,9 pond, 9 duim breed en 5,7 inch hoog, de Epson PictureMate PM 225 Charm is licht en compact, zodat u gemakkelijk kunt meenemen op reis naar het meer, het park of andere openlucht plaats en in staat zijn foto’s te distribueren naar iedereen.

Als het gaat om klantenservice, Epson biedt e-mail en telefonische ondersteuning, een handleiding en een FAQ sectie. U krijgt ook een standaard garantie van één jaar. Helaas, de website van het bedrijf niet bieden de gebruiker forums of blogs waar andere fotografen kunnen bespreken hoe zij zijn omgegaan met eventuele problemen. Er is ook geen live chat, dat is een zeer nuttige functie.

Dimensies

De Epson PictureMate PM 225 Charm misschien niet alle extra’s van andere, grotere printers of de mogelijkheid om het afdrukken van een verscheidenheid van kleinere foto’s. Echter, de algehele kwaliteit van de afgedrukte foto’s is heel goed. Als draagbaarheid en kwaliteit zijn wat je zoekt in een fotoprinter, kan de Epson PictureMate PM 225 Charm alleen de printer voor u.

Help en ondersteuning

Overzicht