beste gaming pcs – Digital Storm Vanquish 2017

Onder de top gaming desktops, is het gemakkelijk om toeters en bellen verwarren met aanzienlijke mogelijkheden. Add-ons zoals aangepaste afwerkingen, logge gevallen en LED-verlichting kan vaak de aandacht weg van gebieden zoals underpowered grafische kaarten en te duur configuraties.

Graphics & Prestatie

Op het eerste gezicht heeft de Digital Storm Vanquish 5 niet te veel van de voormalige hebben. Met zijn bescheiden afmetingen en bescheiden ontwerp, kon de Vanquish past gemakkelijk in een kantoor aan huis omgeving. Echter, de sterke deze gaming desktop’s komen uit de focus op de fundamenten gedeeld door de beste game-pc’s. Dankzij een uitstekende prestatie plafond, de Digital Storm Vanquish 5 verdient Beoordelingen over de Top Tien Silver Award.

De Vanquish 5’s midrange-configuratie heeft een high-performance specificaties met een prijskaartje die waarde benadrukt. Intern wordt deze opstelling gebouwd rond een NVIDIA GeForce GTX 970, en tijdens benchmarking van onze collega’s van Anandtech, de GTX 970 toonde zijn capaciteiten als een premium grafische kaart.

Tijdens het uitvoeren van de grafisch intensieve titel Battlefield 4, de kaart produceerde een gemiddelde framerate van 80,7 frames per seconde (fps) op Ultra grafische instellingen met een resolutie van 1920 x 1080. Met vergelijkbare grafische instellingen, de kaart had even indrukwekkend respectievelijke merken van 91.7 en 55,8 fps in oudere titels Crysis 3 en Grand Theft Auto V. in het algemeen, een aangepaste gaming PC nodig heeft om een ​​frame rate van meer dan 30 fps produceren om voor games speelbaar zonder zichtbare vertraging zijn.

De GTX 970’s processing overhead maakt het zeer geschikt om de prestaties behoeften van een high-end gaming PC te behandelen zonder ontbreekt een stap. De Vanquish prijskaartje beperkt mogelijke upgrade-opties, zoals een meervoudige grafische kaart setup, maar de optionele GTX 980 biedt extra rekenkracht voor veeleisende gamers.

Deze configuratie is gebouwd op een 3,4 GHz Intel Core i7-6700 processor die uitstekende midrange prestaties biedt. In processor proef Geekbench 3, produceerde een stellaire score van 15.527 punten. Ter vergelijking onder onze geëvalueerd opstellingen, wordt dit merkteken alleen afgedekt door de 19.345 mark van de Core i7-6700K, dat is een upgrade optie voor de Vanquish 5. In de praktijk is er weinig dat de 6700 niet kan verwerken, of u nu gaming ons met behulp van de computer voor taken zoals video rendering.

Processor & Storage

Elders, Digital Storm bestaat uit een standaard lei van hardware opties. Alle configuraties rekenen op een ASUS Z170-A moederbord en worden geleverd met ten minste 8 GB RAM-geheugen. Digital Storm biedt ook een aantal harde schijf opties op elke configuratie, met de respectieve grenzen van 6 TB en 2 TB voor hard-disk en solid-state drives. Meerdere harde schijven kunnen ook in de Vanquish worden geïnstalleerd voor extra opslag.

Extern, de Vanquish 5 heeft een relatief low-key design. Bij de aangepaste gaming desktop is zeker duurzaam met eenvoudig te verwijderen zijpanelen, ventilatie en solide bouwkwaliteit. Het bevat ook standaard functies zoals meerdere USB 3.0-poorten en audio-uitgang. Door middel van het betalingsproces, kunt u ook hardware zoals een Blu-ray drive en high-end geluidskaarten toe te voegen.

Naast de twee LED-fans in de voorkant van de behuizing, is er ook weinig in de weg van het ontwerp bloeit. De case wordt geleverd in een enkele slate-zwarte afwerking, en de interne verlichting kan worden bediend via de afstandsbediening. Aangezien dit model is Digital Storm’s mainstream premium gaming PC, barebones uiterlijk van de Vanquish 5 is zeker begrijpelijk. Het heeft geen negatieve invloed op de functionaliteit van de behuizing en is slechts een kleine zorg, maar de compacte gaming PC is niet bijzonder visueel opvallend.

Digital Storm bevat meerdere mogelijkheden om steun aan de Vanquish 5, met inbegrip van een garantie van drie jaar met een dekking voor onderdelen en arbeid. Het bedrijf biedt ook extra ondersteuning via telefoon, e-mail en de website. website Digital Storm beschikt over middelen als een FAQ sectie, samen met forums voor andere klanten digitale Storm.

Gezien bescheiden uiterlijk van de Vanquish 5’s, het had kunnen gemakkelijk is ontworpen als een goedkope gaming desktop met even budget delen. Echter prioriteit functionaliteit op verschillende gebieden. Met hoogwaardige componenten en een concurrerend prijskaartje, kan de Vanquish 5 niet de chicste gaming desktop op de markt, maar het beter dan veel van de wedstrijd en verdient zijn facturen als een top-ranked gaming PC.

Design & Connectivity

Help en ondersteuning

Overzicht