beste grafische kaarten – Nvidia GeForce GTX 670 2017

De Nvidia GeForce GTX 670 is een high-end grafische kaart die wordt gebruikt om een ​​van de beste grafische kaarten op de markt. Het begint nu haar leeftijd. Deze kaart maakt gebruik van de GK104 GPU chip, dezelfde chip de GTX 680 toepassingen. De GK104 maakt gebruik van Nvidia’s Kepler architectuur, de opvolger van de Fermi-technologie wordt gebruikt om de vorige generatie van de GTX grafische kaarten aan te drijven. Ondanks het feit dat enigszins gedateerd, deze kaart nog steeds tarieven fatsoenlijk in onze grafische kaart vergelijking.

Overzicht

Kepler architectuur richt zich op de prestaties per watt, doet twee keer de hoeveelheid werk als de vorige Fermi chips terwijl die minder stroom. Kepler is ook ontworpen om u maximale prestaties in DirectX 11-toepassingen te geven. De GTX 670 draait op een basis kloksnelheid van 915MHz en 980MHz versterkt, 41 procent sneller dan zijn voorganger. Het heeft 1344 beschikbaar CUDA cores voor de verwerking en een geheugen bandbreedte van 192 GB per seconde, waardoor u een vlotte, snelle doorstroming van gegevens. U kunt ook overklokken de kaart aan snelheden van meer dan 1 GHz, waardoor u ongelooflijk snelle verwerking en consistent hoge frame rates.

Zoals alle high-end grafische kaarten van Nvidia, de GTX 670 ondersteunt de PhysX motor en 3D Vision. Met Nvidia’s Surround functie kunt u maximaal vier monitoren om de weergave uit te breiden en geven u een meeslepende graphics ervaring. De GTX 670 niet alleen ondersteuning voor SLI, maar ook kunt u maximaal drie van deze krachtige kaarten in een SLI configuratie om een ​​multi-card graphics monster te creëren.

De GTX 670 heeft een opmerkelijk laag stroomverbruik voor een high-end grafische kaart, maar die een 500-watt voeding en een maximum van 170 watt tekenen. Dit is een dramatische verbetering ten opzichte van zijn voorganger, die een 550-watt minimum voeding nodig en trok een maximum van 219 watt. Deze lagere vermogens zijn deels te wijten aan de efficiëntere Kepler architectuur, waardoor u meer verwerking voor minder. Echter, de kaart luidruchtig zijn, omdat de fans hard om het koel te houden werk en de lange uitvoering betekent dat je meer ruimte voor de hand dan je doet voor de beste grafische kaarten nodig.

De Nvidia GeForce GTX 670 is een krachtige grafische kaart, zelfs als het begint te zijn leeftijd te tonen. Het heeft een paar gebreken, zoals een beetje ouder en de ventilator enigszins luidruchtig. Toch zal de GTX 670’s verwerking kracht en de mogelijkheid om triple-koppeling met SLI u helpen grafische mogelijkheden van de computer te ontgrendelen.