beste grootformaat printers – Epson SureColor T-Series, 2017

De Epson SureColor T-serie is een snelle, grootformaat printer die wordt afgedrukt in een hoge resolutie. Dit apparaat kan afdrukken op een verscheidenheid van materiaal met inbegrip van gestreken en ongestreken papier. Het biedt ook veel van de functies die we zoeken in dit type drukinrichting waaronder een ingebouwde snijder, harde schijf en compatibiliteit met de meeste besturingssystemen.

Overzicht

De Epson SureColor T-serie is voorzien van drie verschillende modellen. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u tussen de 24 en 44 inch breed af te drukken. Het kan een D-maat druk binnen 25 seconden af ​​te drukken. Bovendien, wanneer deze op de basis resolutie van 720 x 360 dpi drukt, het kan afdrukken op 740 vierkante voet per uur. Deze grootformaat printer kan een hoge resolutie van 2880 x 1440 dpi afdrukken.

Deze Epson grote printer kan een rol materiaal te houden in een keer. We zouden graag zien dat het te houden twee of vier rollen in een tijd, die het mogelijk maken voor banen langer print en minder onderbrekingen. De maximale printlengte voor dit apparaat is afhankelijk van het besturingssysteem, media lengte en de software die u gebruikt.

De Epson SureColor T-serie biedt een groot aantal opvallende kenmerken, zoals een ingebouwde in de cutter en een 250GB harde schijf. Het wordt afgedrukt op een verscheidenheid van papier-achtige materialen. Het zal echter niet af op dun product, zoals textiel of folie. Het maakt gebruik van een vier-kleuren pigment gebaseerde inkt-systeem om u van hoge kwaliteit afbeeldingen in kleur.

U zult geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen met dit apparaat. Het is compatibel met de meeste Windows- en Macintosh-besturingssystemen. Het is ook niet zo groot en omvangrijk als meerdere gelijksoortige producten. Deze grootformaat printer weegt meer dan 170 pond, maar het is slechts 45-inches lang en 56-inch breed.

Epson biedt een uitstekende klantenservice. Wanneer we een support medewerker bereikten, kregen we de hulp en informatie die we zochten. Er zijn ook veel middelen die beschikbaar zijn op de website van Epson, met inbegrip van handboeken, een FAQ sectie, artikelen, stuurprogramma’s en downloads en nog veel meer.

De Epson SureColor T-Serie is een ideale grootformaat printer als u over het algemeen afdrukt op gecoat of ongecoat materiaal. Deze printer is voorzien van op pigment gebaseerde inkt compatibiliteit, een snelle afdruksnelheid en een hoge resolutie. Wij willen graag van deze machine winkel meer materiaal te zien en af ​​te drukken op media zoals stof en film. Toch is dit Epson printer beschikt over verschillende functies die het een ideaal geschikt te maken voor veel bedrijven.