beste grootformaat printers – Xerox Wide Format IJP 2000, 2017

Als u op zoek bent naar een snelle en krachtige grootformaat printer, de Xerox Wide Format IJP 2000 is een uitstekende optie voor je. Deze grote printer kan printen tot 4520 vierkante voet per uur en heeft de mogelijkheid om af te drukken op een verscheidenheid aan media, waaronder backlit film, zelfklevend, banner stof en nog veel meer. Deze machine is compatibel met de meeste besturingssystemen en kan afdrukken tot 42-inch breed. Echter, customer support voor dit apparaat is een teleurstelling.

Overzicht

Dit Xerox-printer kan afdrukken tot 42-inch breed en 98-voet lang. Het heeft kleurmogelijkheden en kan printen tot 1600 x 1600 dpi. Eén van de opvallende kenmerken van deze machine zijn snelheid. Deze grootformaat printer zal tot 4520 vierkante voet per uur of 6 inches per seconde af te drukken. De eerste kopie is ongeveer 22 seconden.

Deze drukmachine kan tot vier media rollen tegelijk. We waren blij dat dit apparaat zo’n uitgebreide hoeveelheid materiaal kon houden, omdat dit zorgt voor lange banen printen zonder de constante behoefte te vullen. Het kan rollen houden met maximaal 500 voet materiaal.

Een andere opvallende eigenschap van dit apparaat is de mogelijkheid om af te drukken op verschillende soorten media. De Xerox IJP 2000 kan afdrukken op film, textiel, kleefstoffen, gestreken en ongestreken papier, en nog veel meer. Zolang het materiaal past binnen de opgegeven grootte afmetingen van de printer, moet dit apparaat kunnen drukken op het. Bovendien, dit apparaat maakt gebruik van dye-based, waterbestendige inkt.

Dit Xerox-printer is groot, maar het is niet een van de grootste op onze line-up. Hij weegt meer dan 800 pond. Het is ook 60-inch breed en tot 44-inch hoog op zijn hoogste punt. Je zult veel ruimte en mankracht nodig als je ooit van plan bent om deze printer te verplaatsen.

De Xerox IJP 2000 is compatibel met de meeste besturingssystemen, dat is een groot voordeel en voorkomt veel problemen die voortvloeien uit met het apparaat.

Een van de grootste nadelen aan deze grootformaat printer is de customer support. We spraken met drie vertegenwoordigers die niet in staat om onze vragen te beantwoorden waren. Ze hebben elk nam onze contactgegevens, zodat een andere vertegenwoordiger kan contact met ons en de informatie die we nodig hadden. Maar we nooit een telefoontje of e-mail antwoord van een vertegenwoordiger ontvangen.

Gelukkig kun je informatie over deze grote printer op de website van Xerox, met inbegrip van een brochure, een support forum en een handleiding te vinden. We waren blij om te zien deze informatie beschikbaar om te helpen ons te vinden een aantal antwoorden op de vele vragen die we hadden was.

De Xerox Wide Format IJP 2000 kan een uitstekende partner voor uw kantoor. Het kan tot 42-inch afdrukken breed en voorzien van kleurmogelijkheden. Het kan tot vier rollen van de media in een keer en kan afdrukken op een verscheidenheid van materiaal. Echter, ondanks de sterke prestaties van deze printer, er ontbreekt in de customer support. Niettemin, als de prestaties en een feature-set is uw grootste prioriteit bij het zoeken naar de beste grootformaat printer, dan is dit apparaat heeft wat je zoekt.