beste id-kaart printers – FARGO DTC4500e 2017

De FARGO DTC4500e kaart printer machine biedt een groot aantal geavanceerde functies waarmee u ID-kaarten en badges snel en efficiënt af te drukken. Het is geschikt voor high-demand printing behoeften, zoals die gevonden in scholen, overheidsinstellingen en andere grote organisaties.

De intuïtieve gebruikersinterface leidt u door het installatieproces met zijn grafische display. Het geeft je de optie om het te beveiligen met een wachtwoord te beperken afdrukken toegang.

Een enkelzijdige ID kaart printer, kunt u de DTC4500e upgraden voor dubbelzijdig afdrukken vermogen. Hij drukt in 300 dpi direct op de kaart met behulp van dye-sublimation en hars thermische overdracht printing methoden. De afdruk bedraagt ​​16 seconden per card bij het afdrukken in kleur, en het duurt maar zes seconden per card bij het afdrukken in zwart-wit. De ingangskaart trechter heeft een capaciteit van 200 in combinatie met de twee ingangen en de uitgangskaart hopper capaciteit 100.

Basismodellen zonder lamineren en coderen modules zijn Energy Star-gecertificeerd, waardoor de standaard slaaptijd tot vijf minuten van twee uur om energie te besparen. Met meerdere module-opties, kunt u toevoegen op encoding mogelijkheden voor smart cards of magnetische strepen, voeg een laminaat overlay voor tamper-proof veiligheid, of het verhogen van uw kaart beuninhoud.

De DTC4500e ID-kaart printer is aangesloten op uw computer via USB, of u kunt kiezen om het draadloos verbinding maken via het Ethernet-netwerk. Met AES-256-encryptie, de informatie die u verzendt veilig is. Het is compatibel met Windows, Mac en Linux-besturingssystemen en wordt geleverd met een garantie van drie jaar op zowel de kaart printer machine en de printkop.

In aanvulling op de printer, de DTC4500e wordt geleverd met de accessoires die u nodig hebt om op te staan ​​en loopt direct uit de doos. Deze ID-kaart printer is voorzien van een USB-kabel, netsnoeren voor de VS en de EU-landen, en een CD met de printerdrivers en elektronische gebruikershandleiding. Bovendien, het komt met een aantal software-programma’s, waaronder Embedded Swift ID en FARGO Workbench.

Over het geheel genomen de FARGO DTC4500e ID-kaart printer is geschikt voor high-volume gebruik, en met zijn opgewaardeerd veiligheidsmaatregelen, het is een ideale oplossing voor scholen en overheden. Hoewel het niet aan beide zijden uit de doos, kunt u deze upgraden en ook toevoegen aan andere modules te lamineren en codering mogelijkheden om uw zakelijke behoeften op te nemen.