beste id scanners – Viage, 2017

Het Viage CAV-2000 heeft een verlicht LCD-scherm, is compact en vereist geen installatie. Het biedt Y3K naleving en kan u helpen om de leeftijd van een persoon lopen controleren in uw instelling met een simpele swipe van een kaart. Ondanks de mogelijkheid om de leeftijd van de koper te berekenen, is het niet in staat om onderscheid te maken tussen echt en nep vormen van identificatie.

Deze ID-kaart scanner is draagbaar en klein van formaat, zodat uw medewerkers kan het rond met zich meedragen, indien nodig. Het is compatibel met elke identificatiekaart dat een magnetische strip op de achterkant heeft. Het enige wat je medewerkers hoeft te doen is vegen de ID door de scanner aan de leeftijd en de verjaardag voor de klant te ontvangen. Het zal ook u voorzien van de datum waarop de ID vervalt.

Hoewel de leeftijd van elke klant kan zien via de ID, het niet in staat om valse IDs detecteren. Als de nep-ID heeft een magnetische strip, zal de ID-checker u te voorzien van de informatie die wordt gegeven. Desondanks kan het worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het lezen van credit cards. De lezer kan het verzamelen van informatie, zoals de naam van de kaarthouder en credit card nummer en op te slaan. U kunt later over te dragen al deze gegevens op uw computer of POS-systeem. Een kabel is nodig om dit te doen, echter, en het is niet inbegrepen.

De resultaten van de draagbare scanner ID informatie wordt weergegeven op een groot, grafisch scherm. Het scherm wordt verlicht, die zorgt ervoor dat u kunt nog steeds de gegevens als je het gebruikt op slecht verlichte plaatsen. Een zoemer zal klinken om u te informeren wanneer informatie is beschikbaar om u na vegen en als er een probleem is opgemerkt door de lezer.

Dit leeftijdscontrole scanner is compatibel met de regelgeving in 17 staten in de Verenigde Staten en kan ook worden gebruikt voor vele gebieden van Canada. Bovendien is Y3K voldoet. Dit betekent dat de software zal de data tot het jaar 3999 te verwerken.

Hoewel deze handheld ID scanner niet kan worden gebruikt om vervalste identiteitsbewijzen te identificeren, kan de leeftijd en geboortedatum van uw klanten te controleren met een veeg van rijbewijs of ID’s hun chauffeur. Het beschikt ook over een verlichte scherm, Y3K compliance en een hoorbare zoemer. Het kan ook worden gebruikt voor het lezen en opslaan van creditcardgegevens.