beste laptop koelers – Cooler Master NotePal X3 2017

De NotePal X3 is een indrukwekkende laptop cooling pad van Cooler Master met best-in-class koeling vaardigheden die zij hebben verdiend enorme populariteit. Met is agressief, gamer-georiënteerd ontwerp en de grote 200mm ventilator, is het geen wonder dat veel gamers de X3 hun laptop koeler van keuze hebt gemaakt.

Overzicht

Terwijl het analyseren van het ontwerp van deze laptop koeler, wordt het duidelijk dat Cooler Master een prioriteit op maximale koeling prestaties heeft geplaatst. Hoewel het een geweldige werk doet bij het koelen, wordt het ook ontbreekt een aantal extra functies.

Deze ontbrekende functies zijn meestal gerelateerd aan de manieren waarop u de koeler gebruiken. Bijvoorbeeld, veel koelers een soort van geïntegreerde kickstand die kunnen worden gebruikt om een ​​gaming laptop op ooghoogte verhogen. Dit is niet het geval met de X3. Andere koelers gebruik van neopreen en afgeronde randen om de koeler comfortabel voor gebruik op schoot, dat is een functie die hier ontbreekt maken.

Voor gamers die prioriteren koeling vermogen en zijn niet bezig met de extra functies, kan de X3 de beste keuze van de laptop koeler. Zijn unieke ventilator levert een indrukwekkende luchtstroom van maximaal 76,5 CFM – de meeste van elke koeler we beoordeeld – en zij beheert nog steeds om het geluidsniveau tot een respectabele 23 dBA te houden.

Omdat het ligt op slechts een lichte hoek, is er geen behoefte aan enige vorm van grip op de laptop zijn plaats te houden. De bovenkant van het apparaat plaats bedekt met een metalen mazen die duurzaam is, maar zorgt voor een maximale luchtstroom naar laptop. De bedieningsorganen voor deze koeler zijn te vinden aan de linkerkant en ze laten u om de snelheid van de ventilator aan te passen, geheel wordt uitgeschakeld en schakelen de blauwe LED’s die het interieur van de koeler te verlichten.

Ook aan de linkerzijde is de mini-USB-poort die wordt gebruikt om de koeler om uw laptop aan te sluiten om de macht. Naast deze mini-USB-poort is een USB-out poort, die de ene die door de koeler om de macht gunstig vervangt.

Zoals voor hulp en ondersteuning, Cooler Master heeft een jaar garantie op al haar cooling pads en doet een groot werk van het maken van informatie over haar producten via handleidingen, veelgestelde vragen, forums en nog veel meer. Toegang tot veel van deze informatie is een gratis account, maar het is niet al te veel moeite. Indien u liever direct contact Cooler Master, dan kunt u ook antwoorden op uw vragen via e-mail, telefoon, live chat of een van de onderneming vele sociale media te krijgen.

De Cooler Master NotePal X3 is een eenvoudige laptop koeler. Hoewel het mist een aantal extra functies, het biedt ook indrukwekkend koelprestaties. U kunt de hoogte niet aanpassen of gebruik het comfortabel in je schoot, maar het is de meest krachtige koeler die we beoordeeld – een onderscheid dat het een geweldige optie voor gamers maakt.