beste laptop koelers – Gear Head CFS8800BLK 2017

De beste laptop koelers aan de basisvereiste van koelen van uw laptop en gaan zelfs nog verder om de functionaliteit uit te breiden en te verbeteren comfort. Het Hoofd van het toestel CFS8800BLK is een dergelijke laptop koeler. Het heeft een zachte afdronk die comfortabel op je schoot, en een eenvoudig in hoogte verstelbaar systeem dat maakt het ook ideaal voor desktopgebruik. Zij doet dit alles met behoud van voldoende luchtcirculatie tegen een goede prijs. Om deze redenen is het onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar.

prestatie

In plaats van zich uitsluitend richt op de koelprestaties, de grootste kracht van deze laptop koeler is zijn comfortabel en veelzijdig ontwerp. Om deze reden is het enigszins ontbreekt, wanneer het gaat om de prestaties van functies zoals ventilatorsnelheid en extra USB-poorten.

Op slechts 22 CFM, fans van de CFS8800BLK zijn niet de meest krachtige. Terwijl ze zeker zullen helpen om uw laptop te koelen, zijn ze niet van plan zo effectief als sommige van de hogere aangedreven pads die we beoordeeld zijn. Gelukkig, de fans op dit pad zijn ook de rustigste van elke die we beoordeeld. Dit betekent dat je ze constant op volle kracht kan draaien zonder storende geluiden.

Deze laptop koeler ontbreekt extra USB-poorten, en omdat het vereist een van de USB-poorten van uw laptop te lopen, kan je jezelf tekort aan ruimte voor uw randapparatuur. Een goedkope USB-hub kan dit probleem tegen te gaan, maar dat zal kosten en complexiteit toe te voegen aan uw set-up.

Het Hoofd van het toestel CFS8800BLK is de meest comfortabele en veelzijdige laptop cooling pad in onze line-up. Het beschikt over een wig ontwerp dat de fans verheft van elk oppervlak, zoals uw schoot, je bed of je bureau. Dit betekent dat u niet hoeft te maken over de fans te worden gehinderd en ineffectief.

De buitenkant van de wig is bedekt met neopreen, waardoor het zacht aanvoelt. In tegenstelling tot de meeste laptop deze covers, in combinatie met mooi afgeronde hoeken, maakt het comfortabel voor gebruik op schoot.

Ontwerp

Om desktop gebruik te vergemakkelijken, kunt u ook verheffen de gehele bovenste paneel van dit pad. Met behulp van deze functie kunt u uw scherm comfortabeler te zien op bijna ooghoogte. Deze koeler kunt u uw laptop te bekijken op vijf verschillende hoogten.

Hoofd van het toestel biedt de beste garantie in de industrie voor haar laptop koelers. Elke koeler, met inbegrip van de CFS8800BLK, wordt geleverd met een levenslange garantie. De productpagina van de Gear Head website biedt geen downloadbare handleidingen of tutorials. Echter, als u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Hoofd van het toestel via de telefoon, e-mail of een van de sociale media.

Het Hoofd van het toestel CFS8800BLK is één van de beste laptop koelers beschikbaar. Het is niet zo krachtig als andere cooling pads en het heeft geen bruikbare poorten, maar het is de meest comfortabele cooling pad beschikbaar. Als uw koeling behoeften niet te extreem, kan het de beste cooling pad voor je.

Help en ondersteuning

Overzicht