beste laptop sloten – Belkin

Belkin is een elektronica bedrijf dat is opgericht in 1983. Zij zijn gespecialiseerd in connectivity-oplossingen, ontwikkelen en produceren van diverse accessoires, waaronder een onmiskenbaar unieke laptop slot. Dit is het enige bedrijf vonden we dat een hangslot voorzien hun laptop kabel. Deze gespecialiseerde optie hielp hen in onze ranglijst enigszins, maar het was niet genoeg om de matte klantenservice te overwinnen. De kabel is zo dik als ze komen en iets zwaarder, maar met de mogelijkheid hangslot de enige keuze, wordt deze fabrikant geduwd onderaan de lijst.

Kabel Kracht en Features

De kabel van deze respectabele slot maatregelen 8mm over, koppelverkoop met Noble Veiligheid en Targus als de dikste laptop kabel. Het is gemaakt van de industriestandaard gevlochten staaldraad, bedekt met een laagje vinyl bescherming tegen krassen. De standaard zes voet kabel betekent dat u weinig moeite vergrendeling je laptop of ander elektronisch apparaat in vrijwel elke situatie zal tegenkomen.

De enige slot opties beschikbaar voor deze laptop kabel is een hangslot. Dit werkt door het aansluiten van de kabel aan op een draaipunt klem dat in het Kensington Security Slot op uw toestel is geplaatst. De kabel wordt aangesloten op de beugel (U-vormig stuk metaal) van het hangslot, die vervolgens in de sleuf op de spil klem wordt geplaatst. Deze aanpak is een significante afwijking van alle andere modellen die wij en geconstateerd net zo effectief als de standaard ingetoetst en combinatie sloten zijn.

Ons grootste probleem met Belkin was de slechte prestaties van hun klantenservice. We hebben geprobeerd om contact opnemen met hun support team via e-mail om te informeren over een paar kabel specificaties, maar we ontdekten dat je nodig hebt om te registreren op hun website om de toegang tot hun e-mailadres te krijgen. Vervolgens hebben we geprobeerd hun live chat optie. Na het scrollen door een paar inleidende vorm vragen om te helpen het chatprogramma ons direct naar de juiste medewerker van de klantenservice, kregen we te horen dat onze vraag niet kan worden beantwoord door de persoon die we uiteindelijk op. Omdat we specifieke criteria had geselecteerd tot aan de uitgifte en het model van het product dat wij geïnteresseerd waren, werden we begrijpelijkerwijs in de war. We belden aan bij de klantenservice (zoals aangegeven door de vertegenwoordiger we met spraken in de live chat) te vinden dat ze niet het product te houden of de technische specificaties in de buurt om vragen te beantwoorden en dat we zouden moeten wachten tot twee weken voor de fabrikanten om te reageren op een van hun onderzoek e-mails om te bepalen hoe dik de kabel was.

Kortom, het zwakste deel van deze laptop kabel steun dat het grenst.

Belkin biedt een solide laptop slot met een uniek perspectief en design, maar de customer support uiteindelijk niet in slaagt om deze kabel te leveren aan de top van onze lineup. Een beetje meer variatie in het slot opties en een grondiger en behulpzaam lijn van customer support opties zouden deze laptop kabelfabrikant een veel prominentere mededinger te maken.

Lock Opties

Ondersteuning / Garantie

Overzicht