beste laptop tassen – JanSport, 2017

Als u het alleen de meest essentiële elektronische componenten samen te brengen, dan is de JanSport Right Pack mouwen is een ideale reisgenoot voor u. Hoewel het een vedergewicht onder de gelederen van de beste laptop tassen en rugzakken, het is kleine omvang betekent niet dat het ontbreekt aan punch of de mogelijkheid om accessoires die twee keer zoveel kosten overleven. Een blik binnen en buiten de zak zal je dat laten zien.

Voor één, is de juiste Pack mouwen gemaakt van Cordura – een stof bekend om zijn duurzaamheid die vaak wordt gebruikt voor sportkleding, militaire slijtage en (je raadt het al) rugzakken. De suède leren onderkant niet echt veel toe te voegen aan stevigheid van de juiste Pack Sleeve’s, maar het is een stijlvolle touch die een identificerend kenmerk van het merk JanSport is geworden.

De blootgestelde voorzijde van de rugzak toont het bekende merklogo, waar doorheen je een rits zakje groot genoeg om uw sleutels passen, smartphone, portemonnee en een ander nummer van de bring-alongs u misschien snel en gemakkelijk toegang tot nodig vindt. Er is nog een andere externe zakje op de zijkant van de verpakking die rust tegen je rug tijdens het dragen. Deze is beveiligd met een klittenband. Slim, de ontwerpers van de Right Pack Sleeve voegde een extra laag van padding hier voor comfort.

De binnenkant van de tas is groot genoeg om een ​​15-inch laptop computer goed passen en is bekleed met een zachte tricot materiaal dat niet zal geschuifel up van uw laptop. Het is zelfs veilig voor tablets, zoals de tricot niet je blootgesteld scherm bekrassen. Er is ook een extra klittenband organisatorische zakje die u kunt gebruiken om andere items zoals accu’s, lader kabels of bonus elektronicawinkel. De tas kan gedragen worden als een rugzak met behulp van de verstelbare schouderbanden, of met de hand met behulp van de handgreep die JanSport zijn is genaamd “web haul handvat.”

The Right Pack Sleeve maakt een groot laptop geval op grond van zijn handige formaat, zijn reputatie voor duurzaamheid en de totale waarde. Het is een geweldige accessoire te bezitten als je wilt om het licht te reizen, maar kan soms voor problemen zorgen als je probeert om het spul te vol. Als je deze minor beperking in gedachten te houden en rugzak rommel is nooit een probleem geweest voor jou, de JanSport ook u van dienst.