beste robuuste harde schijven – Fire-Safe waterdichte Hard Drive

The Fire-Safe waterdichte harde schijf van Sentry is een van de top ruige harde schijven beschikbaar. Met zijn uitzonderlijke vuur, water en bescherming tegen stof, dit product verdient de goedkeuring. Rekening houdend met het slanke ontwerp en de relatief lichte gewicht, kun je niet verkeerd gaan met deze robuuste externe harde schijf.

Bescherming

Net zoals de naam al doet vermoeden, is dit een brandwerende harde schijf. Het is getest weerstaan ​​tot 1550 C gedurende een half uur. Deze test is in overeenstemming met de ETL-certificeringen. Dit betekent dat het product voldoet aan de EU-normen en de Noord-Amerikaanse veiligheid. Het hebben van een brandwerende harde schijf is van onschatbare waarde voor het houden van uw gegevens veilig in het geval dat de locatie van uw schijf wordt opgeslagen in vlammen opgaat. Terwijl u het apparaat niet na de brand kan herkennen, kan de informatie over het algemeen nog steeds worden teruggehaald omdat SentrySafe voorziet in een herstel steunprogramma. Niet alleen is uw informatie beschermd als de ruige harde schijf is bij een brand, maar ook als het nat wordt. De verzegelde behuizing biedt bescherming, zelfs als het apparaat is ondergedompeld gedurende 24 uur. Deze test werd gedaan in overeenstemming met de ETL certificeringen ook. De test werd uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij organisatie.

Niet alleen worden uw gegevens beschermd in het geval van een ramp of computer mislukking, maar het zal beveiligd tegen diefstal blijven. Deze robuuste harde schijf biedt beveiligingsfuncties zoals wachtwoordbeveiliging en data-encryptie opties. Dit is een goede manier om anderen van het stelen van uw persoonlijke gegevens te houden.

Dit SentrySafe harde schijf heeft een capaciteit van 160 GB, maar we willen dat er was een optie om te upgraden. Er zijn andere producten van dezelfde fabrikant met grotere capaciteit. Voor veel moet dit aantal 160 ruim genoeg om hun digitale bestanden of deze documenten of media.

In alle werkelijkheid, deze ruige harde schijf is twee apparaten samen. De behuizing biedt bescherming tegen water en vuur en de innerlijke werking is een Maxtor One-Touch 4 Mini Hard Drive. Als gevolg van dit ontwerp, bevestigen deze robuuste harde schijf van een computer kan een beetje ingewikkelder dan het werken met andere producten. De USB-kabel die wordt geleverd met de unit is een Y-kabel; een uiteinde verbinding met het apparaat en twee verbinding met de computer. Hoewel dit geen groot probleem, is het binden van een extra USB poort die sommige gebruikers.

Door het gebruik van de kleinere Maxtor schijf, deze ruige harde schijf is lichter dan andere producten. Toch, het doet weegt 10,9 pond en meet 7.7 “x 4.5” x 11.25 “. De grootte en het gewicht kan een gedoe als je nodig hebt om het te verplaatsen van plaats tot een veel plaatsen. Echter, met het extra gewicht komt extra bescherming, die zeker loont in het geval van een ramp. De verwerkingssnelheid voor deze eenheid is mooi en snel. Met een maximale snelheid van 480 Mbps, kunt u de overdracht van bestanden in een relatief korte tijd.

hoedanigheid

We waren blij om te zien dat dit apparaat kan werken met de Microsoft-besturingssystemen en Mac OS X. Deze drive is ideaal wanneer u wilt back-up van verschillende computers met verschillende besturingssystemen. Het draait op een plug-and-play methode met zeer weinig setup nodig om te beginnen met het houden van uw informatie veilig. Hoewel dit apparaat niet alle dezelfde opties andere Maxtor apparaten hebben, waren we blij om te zien hoe intuïtief het is om te gebruiken.

Dit product wordt geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar, die fabricagefouten dekt. De data recovery in het geval van een brand of overstroming is handig, en het is ook door deze garantie gedekt. De website heeft een beperkte informatie over de ruige harde schijf, al waren we in staat om een ​​handleiding op de productpagina te vinden online. Echter, de gegevens beperkt tot het instellen van het apparaat. Er is ook contact met informatie als u nodig hebt om SentrySafe rechtstreeks contact opnemen. We waren blij om te zien dat niet alleen is er een e-mail optie, maar je kunt ze ook rechtstreeks bellen voor snellere resultaten. Er zijn een paar internationale opties, alsook.

Het product wordt geleverd met back-upsoftware. Dit is handig wanneer het proberen om de bestanden bijgewerkt uw robuuste externe harde schijf te houden. Tijdens het herstellen van alle bestanden in het geval van een ramp is geweldig, het is nog mooier als de bestanden die u terug te krijgen up to date zijn. Door het gebruik van dit programma kunt u automatische back-ups te plannen, zodat u kunt instellen en vergeet het. Als u al een back-up programma is het net zo makkelijk om dit apparaat om de bestanden op te slaan kiezen.

The Fire-Safe waterdichte harde schijf van SentrySafe is zeker de moeite waard op zoek naar als u geïnteresseerd zijn in het houden van uw bestanden veilig in het geval van een ramp zijn. De kleinere capaciteit kan gewoon de juiste maat voor degenen die hebben niet zo veel bestanden te houden. Door te investeren in een SentrySafe robuuste harde schijf, kunt u uw gegevens te beschermen, zelfs in het gezicht van de ramp.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht