beste robuuste harde schijven – MediaVault HD

In tegenstelling tot sommige van de andere ruige harde schijven op de markt, de MediaVault HD uit FireKing neemt brandveilig harde schijven tot het uiterste. Met strenge tests en de hoogste brandbeveiliging rating in onze lineup, zal MediaVault HD uw gegevens veilig te houden in het geval van een brand. Dit product verdient de populariteit.

Bescherming

Deze robuuste harde schijf is perfect voor iedereen in een gebied dat is een verhoogd risico op brand. Niet alleen bestand tegen hogere temperaturen dan andere producten, maar ook kunnen ze weerstaan ​​gedurende ongeveer twee keer zo lang. Dit product heeft een UL Class-125 brandwerende rating, waarin staat dat de gegevens beschermd blijven, terwijl de robuuste externe harde schijf op 1700 F aan vlammen wordt ingediend gedurende een uur. Niets anders vergelijkt deze. Een andere leuke functie van dit product is de data recovery. Als uw toestel is gevangen in een brand, hoeft u zich geen zorgen te maken over het sturen het terug naar de fabrikant om uw gegevens op te halen. De buitenste behuizing is gemakkelijk te openen en de schijf verwijderd. Hoeft niet te wachten op anderen om uw gegevens te redden. Hoewel de brand-rating zeker overtreft verwachtingen, waren we teleurgesteld in het gebrek aan bescherming van het water. Deze robuuste harde schijf is niet de beste keuze als u verwacht overstromingen in plaats van vlammen. Het is waterbestendig, maar het zal de volledige onderdompeling niet weerstaan ​​als de andere producten te doen.

De MediaVault HD heeft een paar opties als het gaat om de capaciteit. De standaard optie is 250GB, maar een tweede drive kan worden toegevoegd, waardoor de capaciteit tot 500 GB. Deze schijven zijn eenvoudig te installeren en te veranderen als je nodig hebt. Dit is geweldige optie als u vullen een drive en meer ruimte nodig. U kunt zich aansluiten twee schijven, maar een derde, volledige schijf, kan beschermd blijven in de behuizing.

Het ontwerp voor deze robuuste harde schijf is anders dan alle andere we beoordeeld. Hoewel het idee van het toestel twee afzonderlijke componenten (een buitenste beschermend omhulsel en een complete aandrijving binnen) is niet noodzakelijkerwijs uniek voor HD MediaVault, de toegankelijkheid maakt dit product waardevol. De drives die bij de ruige harde schijf kan worden verwijderd en gebruikt op hun eigen, buiten de beschermende case. Bij gebruik van twee schijven, moet u twee USB-kabels te gebruiken. De buitenkant van de behuizing heeft poorten voor zowel A en B en kan worden aangesloten op de computer met behulp van de kabels. Als u een andere schijf van je eigen die u wilt gebruiken, moet het net zo goed werkt als het station dat wordt geleverd met het product. Dit is een groot voordeel, vooral als je wilt drives te gebruiken met meer geheugen. De enige factor om in gedachten te houden is dat sommige stations te groot om te passen terwijl verbonden zal zijn.

De robuuste harde schijf is eigenlijk vrij groot en is niet beperkt tot slechts twee stations. U kunt andere media toe te voegen als goed, laten de buitenmantel fungeren als een brandvrije kluis. Omdat de zaak is zo groot en het vuur-rating zo hoog is, is dit veruit de zwaarste ruige harde schijf met een gewicht van 55 pond. Als het zware gewicht is niet goed genoeg diefstal afschrikmiddel, is er ook een sleutel slot bescherming die mensen van buiten het nemen van de stations en de container achter te laten houden. Er zijn ook encryptie mogelijkheden dat u gegevens veilig, zelfs als iemand gebeurd om hun handen te krijgen op de stations zal blijven.

Deze robuuste harde schijf beschikt niet over dezelfde strakke look die enkele van de andere producten hebben, maar voor veel mensen de esthetische waarde valt aan het einde van de checklist wanneer ze op zoek zijn om hun gegevens veilig te houden. Het is gemaakt van plastic, maar gevuld met een licht beton. De schijven zelf hebben een iets lagere snelheid, maar ze zijn nog steeds redelijk op 300 Mbps. Deze eenheid wordt ook ondersteund door Windows 2000, Vista, 7 en Mac OS X.

hoedanigheid

De FireKing website geeft veel goede informatie over de MediaVault HD. Niet alleen is er een handleiding voor de MediaVault HD, maar er zijn ook de veelgestelde vragen en het oplossen van problemen. De garantie die wordt geleverd met het product is voor drie jaar. De back-up software beschikbaar met dit product is Genie Backup Manager Pro 8.0, een uitgebreide applicatie waarmee je back-ups te plannen. Dit betekent dat u de bestanden die u wilt beschermd om een ​​back-up automatisch in te stellen, zodat u geen zorgen te maken over verouderde bestanden die worden beschermd, terwijl de bestanden die je echt wilt ging in rook op. Het is echter belangrijk op te merken dat deze software is alleen compatibel met Windows en zal niet werken op een Mac.

De MediaVault HD uit FireKing is een geweldige manier om uw gegevens veilig in het geval van een brand te houden. De extra ruimte beschikbaar is binnen de vuurvaste case geeft u nog meer mogelijkheden voor bescherming. Bovendien, na een ramp hoeft u niet te wachten tot iemand anders om de gegevens op te halen voor je. Deze robuuste harde schijf is zeker iets te kijken naar wanneer het proberen om uw gegevens te beschermen tegen vuur te houden.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht