beste robuuste laptops – ROCKY RT

De Amrel ROCKY RT is een solide, robuuste laptop die twee basismodellen heeft – de industriële versie: ROCKY RT-I, en de militaire versie: ROCKY RT-M. Hoewel Amrel is een kleinere productie dan sommige van de anderen, ze bieden aanpassingsmogelijkheden om te passen precies wat je zoekt. Hoewel deze duurzame laptop ontbeert een van de certificaten die door de Getac B300, het biedt meer poorten en connectiviteit opties dan de Panasonic Toughbook 31, en verdient onze goedkeuring.

Duurzaamheid

De militaire model van deze robuuste laptop voldoet aan meer van strenge eisen als het gaat om de duurzaamheid en certificering. Door twee modellen, Amrel is aan de behoeften zowel industriële als militaire gebieden voldoen. Het grootste verschil tussen de twee robuuste laptop modellen is de extra MIL-STD 461. Deze certificering heeft betrekking op de controle van de elektromagnetische interferentie en emissies.

Beide modellen beschikken over de MIL-STD 810 en IP54 gecertificeerd. Terwijl de IP code is niet zo hoog als andere ruwe laptops in onze opstelling, betekent dit toch het toestel kan functioneren in een stofstorm en dat het een waterbestendige laptop. Het is niet aan te raden om het apparaat in de lijn van waterstralen, maar deze waterdichte laptop kan overleven opspattend water prima. Als je nieuwsgierig bent over de certificering, de fabrikant bevat alle van de test informatie op hun website. Deze bevat beschrijvingen van elke test om u te laten weten dat hun eenheden voldoen aan alle eisen voor het zijn van een volledig robuuste notebook. Je hoeft niet aan de elementen wanneer je werkt in het gebied vrezen.

Dit is een geweldige duurzaam laptop zelfs zonder alle van de certificeringen. Het heeft een 13,3-inch XGA-scherm, die hun Alpha Start SRL display-technologie maakt gebruik van, dus je hebt een grote zichtbaarheid, zelfs in direct zonlicht. Dit is een must bij het werken buitenshuis het verzamelen van gegevens. Andere functies omvatten een levensduur van de batterij lang genoeg om het te maken door middel van de hele dag werken en een harde magnesium behuizing met afgesloten poorten, zodat uw waterbestendige laptop blijft lekker droog.

Andere elementaire hardware functies omvatten

De standaard poorten beschikbaar op deze duurzame laptop omvatten twee IEEE-poorten, twee seriële poorten, drie audio-poorten, drie USB-poorten en zelfs een toetsenbord en muis ps / 2 poort. Het besturingssysteem voor deze robuuste computer is Windows Vista Business. Windows XP is beschikbaar op aanvraag. Deze robuuste notebooks hebben ook de Fault Tolerant Isolation ontwerp specifiek voor deze fabrikant. Dit ontwerp houdt afzonderlijke componenten afzonderlijk en chambered. Als er toevallig een storing in een van de kamers zijn, de schade bevatte en beperkt.

Kenmerken

Eén van de unieke kenmerken van deze duurzame laptop is het kleuren. Niet alleen het geval in zwarte, die standaard voor de industriële model, maar is ook in militaire groen. (Ook bekend als OD groen of NAVO-groen.) Deze niet-reflecterende afwerking is waardevol voor elke militaire toepassing als gevolg van de lage profiel vereiste voor stealth. Het leger robuuste computer is ook verkrijgbaar in het zwart.

Amrel heeft maatwerk naar beneden tot een kunst. Niet alleen zijn de connectiviteit opties beschikbaar (Bluetooth, WiFi, HSDPA 3.5G en GPS), maar er is ook de resistieve touchscreen en militaire connectors voor deze robuuste laptop. Deze upgrades, en vele anderen, maken deze waterbestendige laptop perfect voor iedereen met een specifieke eis. Elk van deze opties kunnen worden bepaald wanneer u uw bestelling plaatst.

Enkele van de andere aanpassingsopties we vonden waren het toetsenbord met achtergrondverlichting, auto-adapter en verwarming. Met een toetsenbord met achtergrondverlichting kunt u de robuuste notebook gebruiken, zelfs op donkere plaatsen zonder zorgen over een misplaatste toetsaanslag. Het voertuig adapter stelt u in staat te monteren en demonteren van uw robuuste laptop gemakkelijk en nog steeds gemakkelijk bij de hand, terwijl in de auto. Zelfs als een nieuwer model wordt vrijgegeven, Amrel streeft verlengde afgedankte ondersteuning voor de apparaten, en de dokken moet kunnen worden tot ze sterven. Bijvoorbeeld, kunt u nieuwere robuuste laptops met dokken voor de voorgaande modellen te gebruiken. Een kachel betekent dat u het apparaat in extreme kou kunnen opereren en zich geen zorgen over het scherm of andere componenten vriespunt. De bedrijfstemperatuur voor deze robuuste computer -4 ° F tot 122 ° F (-20 ° C tot 50 ° C). Een opslagtemperatuur -40 ° F tot 158 ​​° F (-40 ° C tot 70 ° C).

Deze fabrikant werkt nauw samen met hun klanten om de aanpassing nodig is. Hun website geeft slechts een paar voorbeelden van de huidige toepassingen voor dit robuuste laptop. Deze toepassingen omvatten de rechtshandhaving, veld landmeten, de bouw, de teller mortel opsporing, slagveld management, robotica, biometrische computer oplossingen en zelfs vliegtuigen targeting systemen.

We communiceerden heen en weer met Amrel op een aantal gelegenheden tijdens deze robuuste laptop beoordeling. Elke keer dat ze gaf ons de informatie die we nodig hadden in een tijdige wijze. We enige moeite proberen om de gevraagde gegevens te krijgen had nooit. Hun website bevat een heleboel goede informatie in de weg van veelgestelde vragen, literatuur downloads, RMA aanvragen, telefoonnummers en e-mailadressen. Ze hebben ook een goede database van de steun downloads en informatie over garanties. Zij hebben de unieke onderscheiding van het verstrekken van garanties op de aanpasbare opties voor uw robuuste laptop. Dit is zeker iets om rekening te houden bij het zoeken naar uw volgende robuuste notebook.

De Amrel ROCKY RT is een grote robuuste laptop te kijken naar wanneer u aanpassing nodig hebt. Met alle van de hardware en software oplossingen die beschikbaar zijn voor dit product, zul je zeker blij zijn bij de aankoop van deze robuuste laptop.

maatwerk

Help en ondersteuning

Overzicht