beste touchscreen beeldschermen – TouchSystems TE1990R-D 2017

De TouchSystems TE 1990R-D touchscreen monitor gebruikt oudere resistief touchscreen-technologie, wat betekent dat je naar het scherm te dringen op het aan uw aanraking te registreren. De TE1990R-D heeft een SXGA resolutie en 5: 4 verhouding in plaats van 4: 3 of 16: 9. Het scherm heeft een lagere contrast ratio dan veel van de andere monitoren we beoordeeld, en het is niet zo helder als andere schermen. Het ontbreekt ingebouwde luidsprekers. Over het algemeen, de technologie die dit touchscreen gebruikt, is een beetje verouderd.

Overzicht

De TouchSystems TE1990R-D-monitor heeft een vijf-wire resistief touchscreen, wat oudere technologie. Het werkt als u op het scherm met uw vinger of een stylus om de twee lagen op het scherm met elkaar te verbinden. Resistieve schermen zijn stof- en spatwaterdicht; kan echter scherpe voorwerpen het scherm beschadigen en na een tijdje, het zal slijten.

Oplossing Dit touchscreen monitor slechts 1280 x 1024, die veel lager dan die van monitoren van andere bedrijven. Echter, het is ook een kleinere grootte van het scherm, dus dit lagere resolutie wordt verwacht. De pixel pitch, of afstand tussen de pixels, is standaard voor deze grootte van het scherm en de schermresolutie. Daarnaast is de contrast ratio is een laag van 800: 1 en de helderheid van 200 candela per vierkante meter. Met de lage contrast ratio en de helderheid van het display op het TouchSystems beeldscherm is middelmatig.

Deze touchscreen is een multi-touch apparaat, wat betekent dat u meer dan één vinger of stylus op het scherm op een tijd en registreer een reactie. Daarnaast heeft een 5ms responstijd, die standaard onder het touchscreen monitoren we beoordeeld. Helaas, deze monitor is niet zo gevoelig als je het aanraakt als sommige van de andere monitoren die we beoordeeld zijn. Toch is het gevoelig genoeg dat je niet herhaaldelijk zullen drukken op het scherm te laten uw aanraking te erkennen.

De aansluitmogelijkheden zijn beperkt met deze touchscreen computer monitor. Het heeft een VGA-video-uitgang, maar dat is het. Het heeft geen ingebouwde luidsprekers ofwel.

De TouchSystems TE1990R-D ligt in een stand die alleen op en neer, niet van links naar rechts beweegt. U kunt het van de standaard te verwijderen en zet het op een muur als je wilt. Het heeft een VESA op de rug, die standaard.

Dit apparaat wordt geleverd met een garantie van drie jaar.

De TouchSystems TE1990R-D heeft een kleiner scherm grootte en, zoals verwacht, een lagere resolutie dan de meeste van de andere monitoren we beoordeeld. Het heeft een snelle responstijd, dat wel. De ruimte tussen de pixels is een beetje hoger dan het gemiddelde voor de monitoren we beoordeeld. Hoewel dit een geschikte touchscreen monitor, de technologie is een beetje archaïsch.