beste trackpad – Lenovo Trackpad 2017 – Top Tens

Het plein, zwarte Lenovo Wireless Touchpad heeft een acrylglas oppervlak. Deze 5-inch trackpad voor Windows neemt niet veel ruimte op een bureau, maar het is groot genoeg om je genoeg ruimte om de vele gebaren te gebruiken. Het is ontworpen om te werken met het Windows 8-besturingssysteem en maakt gebruik van dezelfde gebaren je zou gebruiken om een ​​Windows 8 touch screen te navigeren.

De Lenovo Wireless Trackpad is een multi-touch trackpad dat 18 gebaren, zoals scrollen, zoomen en roteren ondersteunt. U kunt het trackpad gebruiken om een ​​open sollicitatie te sluiten, het volume aan te passen, opent u het startscherm, tonen de desktop, pagina achteren en naar voren, en vergrendelen en ontgrendelen van het scherm. U kunt ook op of tik ergens op het touchpad om iets op uw computer scherm te selecteren.

Deze draadloze trackpad wordt gevoed door twee AA-batterijen, die zijn opgenomen. Met een lange levensduur van de batterij van zes tot acht maanden, kun je een veel gebruik uit te komen van de Lenovo Wireless Touchpad voordat je nodig hebt om vervangende batterijen te kopen.

De trackpad aangesloten op uw computer draadloos via een USB-aansluiting. U moet een USB-dongle in te voegen in een USB-poort op uw computer om de verbinding te maken, maar je hoeft niet naar uw computer en trackpad koppelen zoals je zou doen met een Bluetooth-verbinding. Met geen draden zorgen over te maken, heb je de vrijheid om je touchpad beneden overal op uw bureau te zetten. Een nadeel is echter dat je nodig hebt om de USB-dongle mee te nemen als je wilt om het trackpad te gebruiken met een andere computer.

Je moet in staat zijn om uw trackpad werken tot 30 voet uit de buurt van uw computer zonder een signaal storing. Dit betekent dat u geen verbinding problemen hebben als je wilt om het trackpad gebruiken om uw computer te navigeren van de bank wanneer het wordt aangesloten op uw TV.

Met de mogelijkheid om snel aan te sluiten op uw computer via een USB-aansluiting en meegeleverde batterijen, het krijgen van uw trackpad up and running moet een snel proces. Als je al bekend bent met touch-screen Windows 8 apparaten, overweeg dan de Lenovo Wireless Touchpad om u een soortgelijke ervaring met een non-touch screen desktop computer te geven.