beste uit de media center computers – Apple iMac 21.5-inch

De Apple iMac 21,5-inch media center computer is de entry-level machine in een stamboom lijn van producten die voortdurend sinds de eerste iMac zijn verbeterd in 1998. Aangedreven door een Intel Core i5 of i7 quad-core processor, veel RAM en een geschikte grafische kaart, dit is echt een werkpaard computer. De meegeleverde software is eenvoudig te gebruiken en OS X Lion kon niet meer intu├»tief, maar we moeten eerlijk zijn – we de voorkeur aan de 27-inch scherm van de grotere iMac.

Overzicht

Zoals bij elke all-in-een media center computer, het scherm is de grote hoogtepunt. Terwijl de 27-inch monitor wordt gemist, het prachtige 21,5-inch LED-scherm met full HD 1080p-resolutie verdient lof in zijn eigen recht. Films, video games en foto’s zien er fantastisch uit op dit scherm. Steeds meer media center computers worden geleverd met touchscreen monitoren, hoewel dit Apple is niet bijgewerkt met deze functionaliteit.

De Apple iMac 21,5-inch media center computer wordt geleverd met een quad-core Intel i5-processor met 4 GB RAM. Het wordt geleverd met een 500GB harde schijf, maar u kunt upgraden naar een 1TB schijf. Beide hebben veel ruimte voor al uw documenten, muziek, foto’s, video-bestanden en nog veel meer. Het beschikt ook over een FaceTime HD-camera, een toetsenbord en de Apple Magic Mouse, hoewel we de voorkeur aan de Magic Trackpad, die apart wordt verkocht en het is net als met behulp van glazen trackpad van de MacBook Pro’s. De ingebouwde speakers zijn erg goed, en je kunt natuurlijk de aansluiting van een hoofdtelefoon als je wilt.

Er zijn verschillende ingang / uitgangspoorten, inclusief de nieuwe Thunderbolt technologie, die een van de snelste beschikbare poorten. Het kan werken met een andere monitor en biedt een aantal van de snelste overdrachtsnelheden verkrijgbaar bij 10 Gbps, waardoor het perfect voor de volgende generatie van externe harde schijven, RAID’s en andere apparaten. Er zijn ook USB-poorten, FireWire 800, audio-poorten en een ethernet-poort.

Apple bevat ook een aantal van hun software titels met de iMac 21,5-inch media center computer, met inbegrip van het iLife-suite van apps, die iMovie, iPhoto en GarageBand is voorzien. Plus, het wordt geleverd met iTunes, misschien wel de beste muziekspeler en multimedia op te slaan.

De iMac 21.5-inch center computer is voorzien van een 2,5-GHz Intel Core i5 quad-core processor, en u kunt upgraden naar een Core i7-eenheid, die is nog sneller. Het wordt geleverd met 4 GB RAM-geheugen, maar je kunt upgraden naar 8GB. Deze upgrades van Apple kan snel duurder geworden, dus we raden het upgraden alleen als u absoluut moet. De graphics zijn ook geweldig, met de AMD Radeon HD 6750M grafische kaart met 512 MB GDDR5-geheugen, maar je kunt stappen op de 6770M. Met een dergelijke high-end hardware, kan deze media center computer eenvoudig macht uw werkprojecten en plezier van uw tijd te vergemakkelijken.

Apple’s OS X Lion is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en heeft vrijwel geen leercurve voor de eerste keer Lion-gebruikers. De multimedia iLife applicaties en andere software die worden geleverd met de Apple iMac 21,5-inch media center computer zijn ook intu├»tief en eenvoudig om mee te werken, in navolging van Apple’s filosofie dat hun hardware en software “gewoon werken.”

Apple biedt een aantal hulp en ondersteuning opties, waaronder een uitstekende online ondersteuning, documentatie en forums. Als u een Apple Store in de buurt hebt, kun je zelfs ontvangen gratis service en hulp bij het aan de slag met de iMac. Het wordt geleverd met een garantie van een jaar, maar u kunt een extra uitgebreide garantie via hun bekroonde AppleCare ondersteuning aan te schaffen. Als u meer hulp nodig hebt, kunt u Apple bereiken per telefoon of e-mail.

Als u op zoek bent naar een kwaliteit te krijgen all-in-een media center computer, de Apple iMac 21,5-inch is een geweldige en relatief betaalbare manier om dat te doen. Het packs nogal een klap onder de motorkap, plus het display – hoewel niet te groot – heeft een uitstekende resolutie.