beste ultrabooks – Lenovo Yoga 900, 2017

Lenovo hielp pionier van de converteerbare ultrabooks categorie met zijn originele Yoga-systemen, maar de Lenovo Yoga 900 erin slaagt om zowel de beste ultrabook die we hebben beoordeeld en de meest veelzijdige 2-in-1 systeem dat we hebben onze handen gehad. Met zijn combinatie van topprestaties van nieuwe Skylake processors van Intel en een cabriolet ontwerp dat kun je het overal te gebruiken, de Lenovo Yoga 900 biedt uitstekende rekencapaciteit en uitgebreide mobiliteit. Deze laptop kunt u werken of spelen, terwijl er bijna overal je wilt gaan, het verdienen Beoordelingen over de Top Tien Gold Award het.

Specs & Prestatie

De Yoga 900 is een van de eerste laptops die we hebben die is uitgerust met een 6e generatie processors van Intel, codenaam Skylake. De nieuwe architectuur geeft de Yoga 900 een voorsprong op de concurrentie met een betere energie-efficiëntie en verbeterde prestaties, vertalen in een snellere respons, minder compromissen in capaciteit en een betere levensduur van de batterij. Onze review eenheid (de Yoga 900-13ISK) kwam uitgerust met een 2,5-GHz Intel Core i7-6500U dual-core processor gecombineerd met 16GB geheugen, een 512 GB solid-state drive (SSD) en een Intel HD Graphics 520 geïntegreerde graphics. De Yoga 900 kan ook worden geconfigureerd met een kleinere 8GB toewijzing van RAM en een 256GB SSD.

Onze collega’s bij Laptop zet het model aan de tand, en de Yoga 900 opgemaakt vaste nummers in Geekbench 3 (6750 punten) en Spreadsheet testen (258 seconden), en het bood uitstekende grafische prestaties, met de beste scores in 3DMark Ice Storm Unlimited ( 63.112 punten) en World of Warcraft testen (75 frames per seconde), overtreft bijna alle concurrenten dankzij de verbeterde grafische prestaties van de nieuwe HD Graphics 520 geïntegreerde oplossing van Intel. In vergelijking met andere top performers, de Yoga 900 biedt de beste mogelijkheid van een billijke marge.

Even belangrijk als dweil, is draagbaarheid. De Yoga 900 beheert distractingly slank op slechts 0,59 inch dik te zijn, en het is de lichtste van de systemen die we beoordeeld op slechts 2,8 pond. De bovenste en onderste panelen bestaan ​​uit een stevige magnesiumlegering die zich goed moet zijn tegen de stoten en klappen van het dagelijks leven. De panelen zijn leverbaar in zilver platina, clementine oranje of champagne goud.

De converteerbare ontwerp flips heen en weer van laptop naar tablet, wat betekent dat het niet alleen draagbaar, het reizen met u van punt A naar punt B zonder last te worden, kan het worden gebruikt langs de weg in de tablet-modus. Het compacte formaat en het lichte gewicht zorgen ervoor dat u gemakkelijk dragen met een hand, en u zult niet te voelen neergedrukt bij langdurig tablet gebruik. levensduur van de batterij was niet stellair, maar het kan gaan bijna 8 uur zonder te hoeven worden opgeladen, dus je kunt het gebruiken door middel van een volledige werkdag zonder langs een lader aan te brengen.

Je zou denken dat de fijnere ontwerp raakt gewoon kers op de taart, maar er zijn functionele aspecten voor hen ook. De horlogeband stijl scharnier ziet er indrukwekkend met zijn 813 afzonderlijke onderdelen, biedt het flexibele gebruik modi die de Yoga zijn naam te geven, net als stand-modus en schildersezel mode. Het scharnier verbergt ook subtiel ventilatieopeningen, en het helpt scheren fracties van een duim af van de dikte van het systeem. Plus, het staat goed stand tegen de pokes en prikstokken van het touchscreen te gebruiken. Een faux-leren oppervlak op de polssteun ziet er goed uit, maar het geeft je ook een meer comfortabel oppervlak om grip wanneer het opgevouwen rond achter het scherm.

Design & Construction

De Yoga 900 is compacter dan de meeste van de ultrabooks we beoordeeld, maar het heeft nog steeds een volledige 13,3-inch scherm met een resolutie van 3200 x 1800. De In-Plane Switching (IPS) panel biedt een brede kijkhoek – bijna 180 graden geen kleur vervorming – en scherpe details. Het display is iets dimmer (266 nits) en ooit zo iets uit op kleurnauwkeurigheid in vergelijking met de beste concurrenten, scoren gemiddeld DeltaE van 2,77 in kleurnauwkeurigheid Laptop’s testen (dichter bij 0 is beter), maar alleen de scherpste ogen zal merken het verschil. Net als alle converteerbare ultrabooks, het scherm ondersteunt 10-cijferige aanraking, evenals alle van het gebaar controles ingebouwd in Windows 10.

Bij de hoge-resolutie display is van hoge kwaliteit geluid dankzij twee omlaag gerichte JBL luidsprekers en Dolby Home Theater enhancement software. De positie van de luidsprekers maakt consistent goede geluidskwaliteit in zowel de laptop en tablet-modi.

De Yoga 900 is uitgerust met twee standaard USB 3.0-poorten, één met always-on opladen voor smartphones en andere gadgets. Er is ook een USB 2.0-poort die ook als de power jack, evenals standaard poorten zoals een headset audio jack. Dit model beschikt ook over een SD-kaartsleuf. Terwijl u een HDMI-poort op het systeem niet zal vinden, is er een USB type-C-aansluiting die kan worden gebruikt met externe adapter (niet meegeleverd) naar HDMI of DisplayPort video-uitgangen te bieden, en het zal ook samenwerken met de ene of twee USB-C uitgerust opslagapparaten al op de markt.

In aanvulling op de genoemde poorten, vindt u ook een aantal fysieke knoppen aan de rechterkant van de Yoga 900, met inbegrip van een uit-knop, een “Novo” knop voor Lenovo OneKey Recovery tool, en een scherm rotatie controle. Een capacitief Windows-toets is ingebouwd in de ring onder het display voor touch en tablet gebruik. Draadloze verbindingen bevat 802.11ac WiFi en Bluetooth 4.0, beide standaard op de huidige ultrabooks.

De Yoga 900 wordt geleverd met een standaard garantie van 12 maanden, samen met een aantal wegen van ondersteuning, met inbegrip van telefonische ondersteuning, live chat en toegewijde ondersteuning kanalen online en via sociale media. ondersteuning van Lenovo’s de neiging om goed te zijn, ranking 5 van de 10 in de jaarlijkse technische ondersteuning Showdown Laptop. Over het algemeen zul je de beste resultaten met behulp van online support gidsen en live chat op de website van Lenovo, hoewel je ook vragen beantwoord via Twitter kan krijgen, via telefonische ondersteuning of via Lenovo’s hulp forums.

De Yoga 900 wordt ook geleverd met ingebouwde ondersteuning en recovery tools voorgeïnstalleerd, zoals OneKey Recovery systeem restauratie. U zult Lenovo Companion 3.0 voor updates en functie beheer te vinden, samen met het oplossen van problemen en tutorials. Er zijn ook systeemoptimalisatie gereedschap en een verbinding met Lenovo’s ondersteunend personeel. Andere software bevat een 30-dagen probeerversie van McAfee LiveSafe veiligheid, samen met de eigen apps voor fotobeheer (Lenovo Photo Master) en het delen van bestanden met andere systemen Lenovo (Lenovo ShareIt, Lenovo REACHit). Met Windows 10 Huis voorgeïnstalleerd, zul je ook nieuwe functies, zoals Microsoft’s Cortana digitale assistent en Edge webbrowser.

tonen

In het vinden van een balans tussen hoge prestaties en extreme draagbaarheid, de Lenovo Yoga 900 is een van de beste ultrabooks die we hebben gezien. De converteerbare functies van de 2-in-1 ultrabook voegen veelzijdigheid aan de reeds indrukwekkend slanke ontwerp, terwijl de verwerking van hardware biedt categorie toonaangevende graphics en voldoende verwerking potentie dat je nooit het gevoel dat je het maken van een compromis in de naam van draagbaarheid.

connectiviteit

Help en ondersteuning

Overzicht