beste usb-hubs – Syba 2017

De volgende USB-hub op onze line-up bevat alle noodzakelijke functies hub, een fatsoenlijk bedrag van duurzaamheid en een enigszins beperkt scala van customer support opties. Syba, fabrikant van dit product, is pas onlangs gekomen om de Verenigde Staten, waardoor zij met jarenlange ervaring in de industrie en succesvolle zakelijke praktijken. Deze USB-hub is prachtig aangelegd, met inbegrip van alle mogelijkheden die we zochten, maar het presteert in de andere categorieën, naar beneden te drukken in onze ranglijst.

hub Kenmerken

Syba Tech Ltd is een elektronica fabrikant gevestigd in Azië, die zich uitstrekt van Hong Kong en Taiwan naar China. In 2001, breidden zij hun activiteiten op het westelijk halfrond, die hun technologische vooruitgang in de wereld te promoten. Hun toewijding aan kwaliteit van het apparaat is duidelijk en bewonderenswaardig, maar ze vallen kort in andere cruciale gebieden, zoals klantenservice en duurzaamheid.

De Syba USB-hub bevat alle noodzakelijke voor een hoge-kwaliteit connectiviteit apparaat voorzien, het verstrekken van zeven USB-poorten in een solide en draagbaar pakket. Elke poort is compatibel met zowel USB 2.0 en USB 1.1-technologieën, zodat u een USB-apparaat aan te sluiten zonder complicaties. Het is niet compatibel met USB 3.0, dus een aantal zeer nieuwe apparaten niet goed werken met deze hub. Een kabel wordt geleverd met het apparaat, waardoor je aan te sluiten en te gebruiken deze hub direct uit de doos. Het bevat ook een adapter voor extra energie, moet je nodig hebt om een ​​aantal macht beluste apparaten aan te sluiten.

USB-hub Syba is compact, stevig en draagbaar, net als veel van de apparaten in deze vergelijking. Dit model is bijna volledig gemaakt uit kunststof, waardoor het fysiek minder duurzaam dan anderen, hoewel het nog steeds bewonderenswaardig presteert. De havens zijn efficiënter verspreid in het apparaat, waardoor het minder waarschijnlijk oververhit raken en mislukken. Het ontwerp is meer gericht op visuele aantrekkingskracht dan functionaliteit, die bijna opzichtig kan kijken in vergelijking met andere apparaten. De poorten functioneren goed met randapparatuur, hoewel af en toe problemen met iPods zijn gemeld. Over het geheel genomen, is het elektronisch geluid, met zeer weinig meldingen van klanten van mislukking apparaat.

Dit is de categorie die we voelden USB hub Syba’s uitgevoerd slechtst in. De enige mogelijkheden beschikbaar zijn voor customer support zijn e-mailadressen en telefoonnummers. We waren teleurgesteld dat hun FAQ sectie bevatte slechts algemene hulp met geen vragen gericht aan deze USB-hub in het bijzonder. We waren ook verrast om te ontdekken dat er geen handleiding wordt meegeleverd met het apparaat, ook al is een goede werking van deze apparaten weinig in de weg van de documentatie vereist. Zij bieden een levenslange garantie voor de USB-hub, nochtans; dit was het enige indrukwekkende onderdeel van Syba de totale glansloos klantenservice.

De USB-hub zelf is functioneel en duurzaam, maar we waren onder de indruk van Syba op het geheel. De standaard set van functies en een matige duurzaamheid kan niet compenseren voor de slechte klantenservice. De levenslange garantie maakt deze hub iets meer aantrekkelijk, maar je bent beter af te nemen een kijkje bij enkele van onze top-rated hubs voor een compleet pakket zou zijn.

Duurzaamheid

Help en ondersteuning

Overzicht