beste vga kabels – Cables to Go Pro Series

Cables to Go biedt een scala van verschillende soorten van hoge kwaliteit kabels. De Cables to Go Pro Series-monitor kabel is een geweldige manier om uw computer of projector aan te sluiten op uw scherm. Deze VGA-kabel kan een hoge-resolutie video-signalen over te dragen en het is voorzien van afscherming om storing te voorkomen. De maximale resolutie ondersteund door de Cables to Go Pro Series is lager dan anderen in onze line-up, maar dit is nog steeds een van de top tien beste VGA-kabels we beoordeeld.

Kenmerken

De Cables to Go Pro Series VGA-kabel ondersteunt een maximale schermresolutie van 1600 x 1200 pixels of UXGA. UXGA wordt nog steeds beschouwd als een hoge resolutie, maar het is lager dan sommige van de andere kabels we beoordeeld. Echter, sommige monitoren of videokaarten niet een hogere maximale resolutie nodig hebben, dus dit zou geen probleem zijn voor sommige mensen.

Toch is de mogelijkheid om een ​​hoge-resolutie video-signaal is niets waard als je niet de juiste afscherming hebben. Gelukkig, deze VGA-kabel is voorzien van voldoende bescherming tegen storingen. In aanvulling op de folie afscherming die de drie interne coax lijnen, is er ook vertind koperen gevlochten omhulsel voor extra bescherming.

Bovendien is aan elk uiteinde van de kabel vindt u een ferriet kraal te vinden. Deze cilindrische hobbels worden gemaakt met ferriet die elektromagnetische interferentie (EMI) of radiofrequente interferentie (RFI) verzamelt en voert ze door de ferrietkern kleine hoeveelheden warmte. Deze kralen zijn nabij het uiteinde van de kabel geplaatst om interferentie die afkomstig zijn van de inrichting de kabel in voorkomen.

Tot slot, als een toegevoegde bonus, deze kabel is RoHS-compliant. Dit betekent dat er geen gevaarlijke materialen gebruikt om deze VGA kabel te maken. Dit kan je gemoedsrust te weten dat uw computer accessoire voor het milieu niet zal schaden en het zal niet gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

De Cables to Go Pro Series beschikt over een goede variëteit aan lengtes VGA-kabel. Ze zijn geschikt voor een lengte tot 100 voet, dat in geen geval een booster nodig hebben. Zij bieden de volgende lengtes: 3 voeten, 6 voeten, 10 voet, 20 voet, 25 voet, 30 voet, 35 voet, 50 voet, 75 voet en 100 voet. Het maakt niet uit wat uw computer-to-monitor opstelling eruit ziet, Cables to Go heeft u gedekt.

lengte Opties

Op de Cables to Go website vindt u een FAQ’s kennisbank met een zoekfunctie, die u kan helpen precies te vinden wat u zoekt te vinden. Er is ook een woordenlijst om moeilijke of onbekende termen te definiëren. We schreven ze een e-mail met een aantal vragen over de monitor kabel, en kreeg een automatische reactie om ons te laten weten dat ze onze vraag had ontvangen. De e-mail zei ook dat de meeste vragen een antwoord binnen 24 uur zouden krijgen. We wisten niet dat antwoord krijgt. Echter, dan gebruikten we hun live chat functie om hen vragen te stellen en kreeg de antwoorden via die route.

Cables to Go produceert een aantal verschillende typen kabels. Hun monitorkabel is goed gebouwd, goed afgeschermd en zal helpen zorgen voor videosignaal integriteit. Het zou beter zijn als het ondersteunde resoluties hoger dan 1600 x 1200 pixels, maar voor nu, dat een voldoende hoge resolutie voor het merendeel van de computer gebruikers moeten zijn. U zult niet teleurgesteld worden door de Cables to Go Pro Series VGA-kabel.

Help en ondersteuning

Overzicht