beste visitekaartje scanners – NeatReceipts 2017

NeatReceipts card scanner is een strak ontworpen zakelijke kaartlezer die uw visitekaartjes en andere documenten scant in kleur. Het duurt langer voor deze kaart scanner om de digitale beelden te creëren in vergelijking met andere scanners van ons beperkt nazicht, ongeveer vier per minuut. Maar de uiteindelijke, gescande visitekaartjes zijn duidelijk en makkelijk te lezen. Dit geldt ook voor visitekaartjes met versieringen, zoals UV-spot afwerking en folie inkt, of die worden afgedrukt op een donkere achtergrond.

Overzicht

Deze business card reader, door Netjes, kan omgaan met dikke visitekaartjes en documenten. Als onderdeel van onze testen, we gescande visitekaartjes gedrukt op kunststof, hout en kurk met geweldige resultaten. De informatie is gemakkelijk te lezen en automatisch ingevuld in het contact tekstvelden en opgeborgen in alfabetische volgorde. Zelfs specialiteit vormige kaarten niet een probleem voor deze business card scanner opleveren.

NeatReceipts heeft geen dubbelzijdig afdrukken. Dit betekent niet automatisch de achterzijde van visitekaartjes scannen op hetzelfde moment dat zij de voorzijde gescand. U kunt handmatig omdraaien van de kaart en opnieuw scannen, vervolgens aanwijzen als onderdeel van het contact bestand zodra het in het NeatReceipts programma. Gescande kaarten en opgeslagen contactgegevens kunnen worden geëxporteerd en gedeeld met andere programma’s zoals Word, Excel en e-mail. U kunt ook informatie delen met uw mobiele apparaten. U kunt gebruik maken van de opslagmogelijkheden cloud en vrij te houden van uw computer geheugen. Echter, deze service kost u extra in tegenstelling tot de beste business card scanner van onze beoordeling dat dit ook in het kader van haar activiteiten kaartlezer pakket.

Het opzetten van en het installeren van de bijbehorende software voor dit card scanner is eenvoudig. De bijbehorende handleiding is zeer behulpzaam met elke stap illustreren. Deze gids is ook online beschikbaar als je per ongeluk de kaart exemplaar kwijt. Daarnaast is er een FAQ sectie die een aantal van de meest voorkomende problemen oplossen van problemen en de mogelijke oplossingen omvat. U kunt ook een e-mail te sturen naar het ondersteunend personeel voor bijkomende, one-on-one hulp. Dit is de enige geïndividualiseerde hulp beschikbaar sinds ondersteuning telefoonnummers zijn niet beschikbaar.

Hoewel deze business card reader is een beetje trager dan de concurrentie en niet beide zijden van uw visitekaartje te scannen op hetzelfde moment, de beelden van de gescande visitekaartjes zijn zeer duidelijk en volledig in kleur. Zelfs kaarten aan dikke materialen, zoals kunststof en hout, gemakkelijk gescand. Informatie op elke kaart is snel getrokken en toegevoegd in de juiste tekstvelden om u te helpen en belangrijke contacten op te slaan en later toegang te creëren.