beste visitekaartje scanners – ScanSnap 2017

ScanSnap van Fujitsu is een van de beste visitekaartje scanners we beoordeeld. Het is eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken om digitale kopieën van uw visitekaartjes te creëren. De gescande visitekaartje beelden zijn heel duidelijk, met inbegrip van die bedrukt met folie inkt of op een donkere achtergrond. Zelfs dikke documenten, zoals gedrukt op kunststof, hout of kurk, geen probleem voor deze kaart scanner.

Overzicht

Een van de beste kenmerken van deze business card reader is de draadloze verbinding. Het gebruik van uw Wi-Fi, deze scanner wordt aangesloten op uw computer, laptop of mobiel apparaat zonder de noodzaak voor snoeren. Dit maakt het gemakkelijk om snel in te stellen en start het scannen van visitekaartjes. Dit is een functie die slechts twee producten hebben op ons visitekaartje beoordeling. Een zeer korte USB-kabel wordt meegeleverd met de scanner als u besluit dat u nodig hebt om het rechtstreeks aansluiten op uw computer.

De Fujitsu ScanSnap is compatibel met Windows en Mac-apparaten en scant uw visitekaartjes in full colour. Zodra de kaart wordt gescand, zal de meegeleverde software programma van de informatie te trekken van de kaart en automatisch in het contact tekstvelden in te vullen. Deze informatie kan worden opgeslagen in de ScanSnap programma of gedeeld met andere programma’s, zoals CRM-oplossingen, e-mailprogramma’s en Microsoft Office-toepassingen. Dit visitekaartje lezen is niet geschikt voor het scannen van zowel de voor- en achterkant van het visitekaartje op hetzelfde moment, maar je kunt ze apart scannen en handmatig sluit ze in het programma voor toekomstig gebruik.

Omdat ScanSnap is meer dan 10 duim lang, dit apparaat is in staat om het scannen van full-sized documenten, zoals contracten, sales voorstellen, marketing materialen en juridische documenten. Ook deze kunnen worden draadloos verzonden naar je mobiele telefoon, tablet, laptop of computer in full colour. U kunt ook scannen meer dan een visitekaartje op een tijd en de scanner zal een ieder individueel herkennen. Toen we ScanSnap getest, waren we in staat om een ​​verbazingwekkende 16 visitekaartjes scannen in een minuut, de snelste van alle scanners die we hebben getest.

ScanSnap wordt geleverd met een standaard garantie van één jaar. Fujitsu biedt ook de meest voorkomende opties voor ondersteuning als u hulp bij het configureren of het gebruik van uw business card scanner. Deze omvatten zowel de telefoon en e-mail ondersteuning tijdens de normale kantooruren van maandag tot vrijdag en een paar uur op zaterdag. Live Chat is ook beschikbaar op weekdagen. Je moet toegang hebben tot een goede FAQ sectie en een digitale kopie van de gebruiksaanwijzing op de Fujitsu website die enig houvast te bieden.

De Fujitsu ScanSnap is een van de beste zakelijke kaartlezers en bevat draadloze mogelijkheden. Het verbindt met uw computer of laptop, maar kan ook aansluiten op uw mobiele apparaat, waaronder mobiele telefoons en tablets. Hoewel het niet beide zijden van visitekaartjes scannen tegelijkertijd, de kwaliteit en helderheid van de digitale beelden zijn geweldig inbegrip bedrukt met speciale inkten en afwerkingen, zoals folie of zwarte achtergrond.