beste zakelijke computers – Lenovo ThinkCentre M900 2017

Alles over de Lenovo ThinkCentre M900 is snel, betrouwbaar en in staat uit te breiden met uw bedrijf. Het wordt geleverd met een militair-grade chassis, waardoor het een van de meest duurzame zakelijke computers op de markt maakt. Het beschikt ook over een uitstekende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf snel aan de slag als componenten af ​​te breken. Het heeft de high-end Intel i7 quad-core processor, 8GB geheugen, een dedicated grafische kaart en 1 TB aan opslagruimte. De vele upgradable opties en uitbreiding functies kunt u om het te voldoen aan uw bedrijf past ‘nodig heeft. Om deze redenen verdient de Top Tien Reviews Bronze Award voor de beste zakelijke computer.

prestatie

Voor onze review, benadrukten we de prestaties, die begint met de processor. Om de prestaties te evalueren, we begonnen door te kijken naar de PassMark score van de CPU. Vervolgens onderzochten we de geïnstalleerde RAM en opslag. Tenslotte evalueerden we de connectiviteit en de uitbreidingsmogelijkheden van het chassis. De beste zakelijke desktop computers bieden uitstekende prestaties met de mogelijkheid om uit te breiden naar uw bedrijf te voldoen ‘nodig heeft.

Met de Intel Core i7-6700, krijg je een quad-core processor die acht threads van de uitvoering, dat is bijna als het hebben van acht cores heeft. Dit zorgt voor een uitzonderlijke rekenkracht die u toelaat om te multitasken zonder te vertragen uw computer, die wordt geïllustreerd in de hoge PassMark score van 11.000.

Van de 10 computers die we beoordeeld, dit is de beste processor. Aangezien we vastgesteld dat een 6000 PassMark score was de minimale score redelijk, kun je zien dat dit bedrijf desktop computer heeft duidelijk de rekenkracht die nodig is om te behandelen meerdere bedrijfskritische applicaties tegelijk.

In aanvulling op de uitstekende CPU, de M900 is een van de weinige zakelijke pc’s in onze review met een dedicated grafische kaart. Het komt met de Nvidia GeForce GT 720, waarvan 1 GB geheugen heeft. Het hebben van een dedicated grafische kaart betekent dat de i7-6700 processor graphics heeft verwerkt totdat de kaart is maxed out. Dit maakt het mogelijk om andere gegevens vrijer verwerken. Met andere woorden, wanneer u deze videokaart te combineren met een quad-core processor, de voorstelling is een van de beste die je zult vinden in deze prijsklasse. U kunt een programma video-editing lopen en doe uw belastingen op hetzelfde moment, zonder een hapering.

De Lenovo ThinkCentre M900 wordt geleverd met een 8GB geheugen, dat is de standaard hoeveelheid geheugen voor zakelijke desktop computers in het $ 1000 range. Met dit veel geheugen, zult u geen problemen loopt de meeste zakelijke programma’s als Excel, PowerPoint en Word of data-intensieve programma’s zoals video-editing software. Echter, als 8GB is niet genoeg geheugen voor uw bedrijf, kunt u het RAM-geheugen tot zo hoog als 32 GB te upgraden.

Geheugen & Opslag

De harde schijf heeft 1 TB aan opslagruimte, die ook standaard in deze prijsklasse. Dit is het meest opslag van een van de harde schijven kunt u upgraden naar, maar u kunt een tweede 1-TB harde schijf toe te voegen. Voor de meeste zakelijke computers, 1TB aan opslag is genoeg voor meerdere jaren, tenzij je een veel muziek en video’s.

U kunt de harde schijf naar een 256-GB solid-state drive, die veel waarde kan toevoegen aan de prestaties van een kantoor-pc’s te upgraden, omdat de gegevens veel sneller toegankelijk is en is minder gevoelig voor storingen te rijden omdat er geen bewegende onderdelen.

De ThinkCentre M900 heeft slechts acht USB-poorten, dat is het minste aantal poorten voor een bedrijf computer. Elke poort is een USB 3.0, die ook compatibel met USB 2.0-apparaten zijn. De beste zakelijke computers hebben ten minste 12 USB-poorten. U wilt ten minste twee of drie havens meer dan wat je weet dat je nodig hebt. Ter vergelijking, het beste wat je kunt krijgen op een zakelijke desktop computer is maximaal 14 USB-poorten. Echter, kunt u meer USB 2.0-poorten toe te voegen voor een vergoeding.

De M900 ontbreekt ook een geheugenkaartlezer, die memory sticks en geheugenkaarten vaak gebruikt in telefoons, camera’s en andere handheld digitale apparaten leest. U kunt een geheugenkaartlezer voorafgaand aan de aankoop toe te voegen, maar het kost extra.

De ThinkCentre wordt geleverd met een 250 watt voeding, wat genoeg is om de geïnstalleerde componenten te behandelen, maar mist de overhead voor uitbreiding. Ter vergelijking, de beste zakelijke computer in onze review heeft een voeding van 460 watt met dezelfde specificaties. Zonder voldoende overhead, moet je de voeding te upgraden voordat u meer componenten.

Er zijn vier uitbreidingssleuven op het moederbord, met twee interne drive bays en twee externe drive bays. Deze kunt u meer harde schijven toe te voegen aan de opslag of andere apparaten die nodig zijn voor uw bedrijf, zoals audio of video-kaarten te verhogen. Maar zoals gezegd, moet u de voedingseenheid te upgraden als je alle onderdelen toe te voegen.

connectiviteit

Lenovo heeft een van de beste systemen ter ondersteuning van zakelijke computers, met een voorbehoud – de M900 komt alleen met een jaar garantie. Echter, Lenovo’s garantie dekt onderdelen, arbeid en on-site service. U kunt ook uw dienst en uit te breiden uw garantie tot vijf jaar. Deze zijn van vitaal belang-ondersteuning voor een bedrijf computer, omdat je niet kunt veroorloven voor uw computer af te breken.

Het bedrijf biedt extra ondersteuning, zoals asset recovery, online data back-up en diagnose op afstand. Deze diensten helpen u ervoor zorgen dat uw bedrijf ‘vitale informatie is altijd veilig en toegankelijk.

uitbreiding Potentiële

Met een Intel i7-6700 quad-core processor, 8GB geheugen en 1TB opslagruimte, de Lenovo ThinkCentre M900 zakelijke computer is een high-performance machine met een van de beste systemen beschikbaar. De connectiviteit is onvoldoende, en de uitbreiding potentieel wordt belemmerd door een zwakke voeding, maar deze problemen kunnen worden verholpen met eenvoudige upgrades. Het is duidelijk een van de beste zakelijke computers op de markt.

Help en ondersteuning

Overzicht