beste zakelijke computers – Lenovo ThinkStation P500 2017

Het kenmerk van een grote business desktop computer is de mogelijkheid om uit te breiden met uw bedrijf om uw bedrijf vlot te laten verlopen ten alle tijden, waarin de Lenovo ThinkStation P500 definieert. De basis geheugen en de harde schijf onder het gemiddelde, maar de upgradable mogelijkheden zijn uitgebreid. Als onze review gericht op wat een bedrijf computer zou kunnen worden met alle upgrades, dan is deze desktop zou worden onder de beste zakelijke computers beschikbaar. Het maakt niet uit of uw bedrijf is een eenvoudige donut winkel of een 3D-rendering architectenbureau, kunt u de P500 aan uw wensen aan te passen. Niet veel zakelijke computers zijn deze vormbaar. Echter, het basismodel, dat begint bij ongeveer $ 1200, is aan de lage kant van de voorstelling spectrum.

Overzicht

Het belangrijkste kenmerk van een computer is de processor, dus om de zakelijke computers in onze review te evalueren, zijn we begonnen met het beoordelen van de CPU. We gebruikten de PassMark score, dat is een industrie benchmark score van processors, om de prestaties te meten. Vervolgens hebben wij het geïnstalleerde geheugen en opslag. Ten slotte hebben we gekeken naar de connectiviteit en expansie potentieel, dat is waar de ThinkStation P500 uitblinkt.

Met een Intel Core Xeon E5-1607 v3 processor geïnstalleerd met het basismodel, de Lenovo ThinkStation P500 is redelijk, maar niet indrukwekkend verwerking vaardigheden. Deze processor heeft een PassMark score van 6736, dat is iets boven de 6.000 minimum score voor een redelijk processor voor multitasking. Ter vergelijking, de beste processor in onze review heeft een PassMark score van 11.000. Als je bedenkt dat een verschil in 3000 een score over het algemeen wordt beschouwd als een exponentiële toename van processing power te geven, gewoon deze processor niet te vergelijken.

Echter, voorafgaand aan de aankoop, heb je 12 CPU-opties, met de beste processor die de Intel Core Xeon E5-2643 v3, die een PassMark score meer dan 13.000 heeft. Dus je kan zeker verbeteren van de processor, zolang je het kunt veroorloven. Deze processor verdrievoudigt bijna de kosten van de gehele computer.

Voor het geheugen, de Lenovo ThinkStation P500 begint met slechts 4GB, hetgeen lager is dan het gemiddelde. Hoewel dit is voldoende RAM om eenvoudige applicaties zoals Microsoft Word of Excel draaien, is het niet je veel ruimte te geven voor het uitvoeren van meerdere apps tegelijk. Het is zeker niet genoeg geheugen voor data-intensieve applicaties. Echter, zoals de processor, kunt u het geheugen upgraden naar uw behoeften te voldoen. Ter vergelijking, de standaard 8GB geheugen, terwijl de beste zakelijke computer wordt geleverd met 16GB.

De P500’s base model wordt geleverd met een 500-GB harde schijf, die ook onder de 1 TB standaard. De basis 500GB harde schijf is voldoende voor het jaar van de documenten, maar het is niet genoeg opslagruimte als je vaak te maken met audio, video en grafische bestanden. U kunt de harde schijf tot 4 TB upgraden, en je kunt zo veel als vier harde schijven toe te voegen.

Zoals reeds opgemerkt, het vermogen van de Lenovo ThinkStation P500’s uit te breiden met uw bedrijf is de grootste waarde. Het is ontworpen voor verpakking op spier. Het wordt geleverd met vier interne drive bays en twee externe drive bays. Het moederbord is voorzien van zes uitbreidingssleuven, de meeste van elk bedrijf computer we beoordeeld. Daarnaast is de voeding wordt geleverd met 490 watt en kan worden uitgebreid tot 650 watt. Als u de beste upgradeable optie voor elk onderdeel kiezen, zou je een computer waarde van meer dan $ 55.000 en in staat om gemakkelijk te hanteren effecten movie-niveau en grafische software.

Lenovo heeft een uitgebreid support systeem dat 24/7 online klantenservice, die diagnose op afstand, per ongeluk bescherming schade, asset-recovery services, online back-up en on-site ondersteuning omvat biedt. De garantie begint op drie jaar, maar u kunt het upgraden naar vijf jaar. Zelfs als je een probleem met uw computer op 04:00, kunt u het probleem op afstand diagnose en eventueel gefixeerd door een Lenovo tech support medewerker. Lenovo stuurt een technicus om uw bedrijf als onderdelen moeten worden vervangen of gerepareerd.

De Lenovo ThinkStation P500 is een van de meest aanpasbare zakelijke computers op de markt, waardoor het zeer waardevol maakt, omdat het kan evolueren met uw bedrijf. De Intel Xeon processor beschikt niet over een grote PassMark score, maar het is voldoende voor de meeste kleine bedrijven. De uitbreiding functies zijn uitzonderlijk, maar het basismodel heeft slechts 4 GB geheugen en een 500 GB harde schijf, hetgeen lager is dan het gemiddelde.