blenders – Ninja Professional 2017

De Ninja Professional Blender is een keuken apparaat met de macht om de meeste voedselverwerkende taken. Deze elektrische mixer beschikt over 1.000 watt aan vermogen en roestvrij stalen messen die deel uitmaken van het mengen van uw voedsel een briesje. Het kan verpletteren, mengen en puree eten. Het heeft een grote 72-ounce pitcher, zodat u grote hoeveelheden voedsel in een keer kan maken.

Overzicht

Dit sap blender heeft een van de meest krachtige motoren u onder vergelijkbare toestellen vindt. De motor levert tot 1000 watt van de macht, die het mogelijk maakt om gemakkelijk te mengen de meeste soorten voedsel. U kunt ook ijs breken met dit apparaat en pureer etenswaren. Echter, de Ninja Professional Blender kan niet soepen samengesteld uit koude ingrediƫnten te verwarmen.

De Ninja’s roestvrijstalen messen snijden door voedsel gemakkelijk. De 2-foot snoer maakt het bereiken van een stopcontact eenvoudig. Een van de opvallende kenmerken is de 72-ounce pitcher. De omvang van deze pitcher kunt u grote hoeveelheden voedsel te maken in een keer. De werper is ook vrij van BPA, een chemische stof die is gekoppeld aan gezondheidsproblemen. Bovendien, dit Ninja pitcher is vaatwasmachinebestendig, net als zijn blad assemblage en deksel.

De totale uitstraling van de Ninja Professional Blender is strak. Het is vergelijkbaar met veel elektrische blenders, maar het heeft een gladde ondergrond die het opruimen van gemorste en andere rommel snel en eenvoudig maakt. Het is ook klein genoeg om te passen in vrijwel elk gebied van uw keuken, zelfs als je niet veel ruimte tegen te gaan of hebben om het te plaatsen onder een kast.

Dit is een van de beste blenders voor smoothies, maar het is niet zo goed presteren met boter of soep recepten. Boter- en groenten doordrenkt recepten niet genoeg smaak niet behouden als we ze getest, maar de smoothies waren nog steeds rijk aan smaak.

De Ninja Professional Blender wordt gedekt door een garantie van een jaar. Dit is niet de langste garantie die we hebben gezien voor dit type toestel, maar het biedt nog voldoende dekking, zodat u geen zorgen te maken over het kopen van een nieuwe blender in een paar maanden.

Hoewel de Ninja Professional heeft een aantal tekortkomingen in haar mengen resultaten, is het nog steeds krachtig en goed ontworpen genoeg om onze aanbeveling ontvangen. Het is vooral goed in het maken van smoothies, en het past zelfs in kleine ruimtes.