blenders – NutriBullet Blender 2017 – Top Tens

De NutriBullet 600 is een klein aanrecht blender die ideaal is voor smoothies en shakes. Hoewel het niet zo krachtig als sommige van de grotere concurrenten, het bleek een krachtige methode voor het extraheren van nutriënten uit bessen, groenten en andere planten.

Overzicht

Deze keuken blender staat 14 inch hoog, 6,5 inch breed en 5 inches diep. De pot houdt 24 ounces van voedsel of vloeistof. Dit is één van de kleinste potjes op onze line-up, maar het is genoeg voor een persoonlijke portie smoothie of soep. We waren verrast om te zien dat de kleine NutriBullet is een van de luidste blenders we beoordeeld. Op zijn hoogste geluidsniveau, is gemeten op 96 dB. Dit is vergelijkbaar met een krachtige gas kettingzaag.

, Ondanks het lawaai, deze elektrische mixer heeft minder vermogen dan grote blenders doen. De NutriBullet zit op een constante snelheid, terwijl de meeste blenders ten minste twee snelheden voor hoge en lage instellingen. Echter, 600 watt vermogen is voldoende voor dit kleine aanrecht model. Elke minder stroom geleverd aan dit kleine blender zou het minder effectief voor het hakken van harde voorwerpen zoals noten en ijs te maken, terwijl meer macht energie zou verspillen. Indien dit model meer vermogen hebben, kan meer dan één snelheid ondersteunen.

De NutriBullet de grootte draagt ​​bij aan de eenvoudige reiniging, natuurlijk. Echter, de vaatwasmachinebestendig componenten maken het opruimen nog sneller. Splatter is een veelvoorkomend probleem met blenders van elke omvang. Sap en pulp kan gemakkelijk in de kieren tussen de verhoogde toetsen, waardoor ze plakkerig en moeilijk te gebruiken. Gelukkig, dit is niet een probleem op deze machine. De vlakke controles elimineren van deze spleten en maken het schoonmaken van de controles een eenvoudige veeg-down job. Echter, de opslag een beetje lastig, want er is nergens op de blender om het koord instoppen.

In onze tests, de NutriBullet bleek onze hypothese correct. Kortom, dit model is het meest geschikt voor mengen zacht voedsel voor smoothies. Het zag er niet goed doen met hardere materialen, maar het gemengd groenten en fruit ook. De NutriBullet scoorde 87,5 van de 100 in onze smoothie-test. Het vloeibaar gemaakte de vruchten die we gebruiken, maar het liet zaden en grote brokken, het verlagen van de score aanzienlijk. Voor de bes smoothie die we maakten, moesten we deze blender langere termijn dan de fabrikant adviseert voor de beste resultaten.

Het is een weinig bekend feit dat blenders kunt maken en zelfs hitte soep. Met de NutriBullet, de soep we bereikten 120 Fahrenheit. Culinaire professionals suggereren hete room of dikke soep als de tomatensoep we bij 190-200 graden Fahrenheit maakte geserveerd worden. In alle eerlijkheid, geen van deze blenders bereikt die temperatuur, maar voor de grootte van de NutriBullet is, heeft zij ook in deze test. Over het geheel genomen de NutriBullet scoorde een 82,5 op onze soep-blending test, waardoor het in strakke concurrentie op dit gebied met de hogere rang producten.

De meest teleurstellende test was haar poging tot het maken van amandel boter. Deze blender was niet in staat om de amandelen grondig te hakken en liet grote stukken aan de rand van de pot, het scoren van een 45 in onze test. Ook was het niet in staat om adequaat ijs te verpletteren, de landing een score van 65 van de 100. Deze blender nog net brak het ijs en zelfs een keer gestopt mid-blend op het ijs te testen.

De grootte van de NutriBullet 600 draagt ​​bij tot veel van zijn voordelen en nadelen. Aan de ene kant, zijn kleine formaat maakt het zeer draagbaar, gemakkelijk schoon te maken en op te slaan. Het produceert ook handig single-serving smoothies aan uw dagelijkse vitamine-inname te verhogen. Echter, de stroom is te vergelijken met de grootte, waardoor het zwak wanneer het hakken hardere materialen zoals ijs of noten. Kortom, dit blender is het meest geschikt voor kleine smoothies in plaats van harder recepten.