blenders – Vitamix CIA, 2017

Als het gaat om voedsel apparaten, de Vitamix CIA 1363 blender is in een klasse apart. Begunstigd door de befaamde Culinary Institute of America, die professionele koks traint, kan deze krachtige apparaat gemakkelijk zweep, verpletteren, puree, mix en meng bijna alles wat je ervoor kiest om te maken en zal grote resultaten te produceren. Met deze blender in uw keuken, kunt u smoothies die echt glad, notenpasta met uitstekende consistentie, soepen, salsa’s of margarita’s voor een weekend traktatie voor te bereiden.

Nut

Met zijn constant uitstekende prestaties, stoere roestvrijstalen messen en variabele snelheden, de veelzijdige Vitamix CIA blender is een van de beste blenders beschikbaar en het gemakkelijk verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

Wanneer we de Vitamix CIA blender getest, vonden we het behoort tot daar als een van de beste blenders voor smoothies. We experimenteerden met verschillende gemengde bessen smoothies, en deze energieke machine bleek topkwaliteit smoothies elke keer. U kunt gewoon zetten in de ingrediënten, kiest u uw instellingen en drinken voor uw gezondheid, wetende dat je kunt zweep hetzelfde of variaties op het morgen en krijgt dezelfde top-notch resultaten.

De Vitamix CIA haperde een beetje als het ging om het breken van het ijs. Het eindigde het doen van een bovengemiddelde baan, maar het kwam niet tot scoren op de top van de klas.

Notenpasta worden beschouwd als gemakkelijk te maken, maar ze kunnen een uitdaging als je blender ontploffing van de ingrediënten in een loopneus puinhoop of chugs langs, waardoor er brokken en bosjes. De Vitamix CIA getest goed wanneer we een amandel boter recept gemaakt. Het bleek een soepele, consistente en grond om precies de juiste mate van smeerbaarheid te zijn.

Toen we probeerden het maken van een tomatensoep recept in deze blender, het verdiend een 100 procent rating. Onze soep had de juiste temperatuur en de eerste klas kwaliteit die we zochten. De hoogste temperatuur voor onze soep was 145 graden Fahrenheit, die was uitstekend.

Ontwerp

Deze blender zoomt mee op 1491 watt en geeft je 10 snelheden, dus je kunt het aan te passen als dat nodig is. De pot heeft een gezonde 64 ounces. Helaas, heb je niet een single-serve pot met deze keuken apparaat te krijgen.

Deze blender is een beetje lawaaierig wanneer het gaat op topsnelheid, met een lezing van 95 dB. Dat geluidsniveau is niet verwonderlijk, gezien de macht, maar wees voorbereid als u van plan bent om een ​​vroege ochtend smoothie te maken met ijs wanneer de rest van uw huishouden slaapt. Natuurlijk is het rustiger bij lagere snelheden.

Je zou ook moeten opslag zaken overwegen met deze blender, want het staat vrij hoog op 20,5 inches. Het zou niet goed passen in uw keukenkastjes, dus het kon uiteindelijk op een vaste waarde op de teller. Het is 7,25 inch breed en 8,75 inches diep.

Je krijgt een echt voordeel met de vier antislip voeten op de basis. Deze houd je blender netjes op zijn plaats, ongeacht hoe hard het werkt of als uw aanrecht nat.

Dit is een gebied waar de Vitamix CIA toont een paar gebreken. Het snoer geeft u flexibiliteit, maar kan een overlast op 6 voet lang zijn, maar je krijgt een koord wrap. Dit zal opruimen wat ruimte op uw aanrecht.

Voor al zijn vele deugden, wordt deze mixer niet veilig vaatwasser, dus je moet de hand wassen de pot, messen en het deksel. Gezien het feit dat dit een high-end blender, het is jammer dat je niet kunt genieten van het gemak van het gebruik van uw vaatwasser om het schoon te maken.

Prep & Cleanup

Je hebt ook geen controles die gelijk met de blender base zijn, die gemakkelijk te reinigen zijn te krijgen. In plaats daarvan, de controles uitsteken, en je moet om hen heen te vegen met een spons of vaatdoek om alles schoon te krijgen.

Als u investeren in deze blender, is de fabrikant van plan om daar te zijn met enkele fijne customer support. Je krijgt een gratis zeven jaar garantie op het apparaat wanneer u het koopt, en je hebt de mogelijkheid om te betalen voor een extra drie jaar. De twee delen van zeven jaar garantie dekt zowel de blender zelf en de motor, wat betekent dat je gedekt als er iets misgaat.

Help en ondersteuning

Als u nodig hebt om contact met de fabrikant te krijgen, kunt u dat doen via de telefoon of e-mail. Er is geen live chat op de website van het bedrijf. Deze mixer wordt ook geleverd met een instructie-DVD, handleiding en twee kookboeken, dus je moet geen moeite in gebruik te hebben en je zal niet opraken van ideeën voor eten en drinken te bereiden.

De Vitamix CIA 1363 is enigszins luidruchtig, kan niet in de vaatwasser gaan en mist een single-serve jar, maar zijn opmerkelijke prestaties, kracht en veelzijdigheid make-up voor die kleine tekortkomingen. De lasergesneden en stoere roestvrijstalen messen, grote pot, consistent goed eten en de productie te drinken, en de lange garantie maken het een van de beste blenders die je kunt kopen.

Overzicht