blog hosting – InMotion Blog Hosting 2015 – Top Tens

InMotion Hosting, gevestigd in Los Angeles, Californië, werd opgericht in 2001 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste mededinger in de web hosting wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in web hosting-aanbod, maar ook grasduint in domeinregistratie en webdesign. Als onderdeel van haar web hosting lineup, InMotion biedt WordPress hosting voor blogs.

Met een beheerd WordPress oplossing door InMotion Hosting, krijg je een gratis transfer voor uw bestaande website te krijgen, als je die hebt. Je krijgt ook back-ups in uw maandelijkse hosting kosten. InMotion zal automatische back-ups uit te voeren voor je, maar je toegang tot een backup tool om uw eigen te starten ook. Echter, als je nodig hebt om de back-ups, InMotion grenzen gebruikt u op een gratis back-up herstellen om de vier maanden. Daarna zal je nodig hebt om een ​​vergoeding te betalen voor het herstel van uw back-ups. InMotion’s volledig beheerde blog hosting diensten bieden ook US-based technische ondersteuning, zodat u problemen kunt oplossen wanneer ze gebeuren. Deze ondersteuning is 24/7 beschikbaar via telefoon, e-mail en live chat.

Solid-state drives (SSD’s) zijn de gouden standaard voor blog hosting servers en InMotion Hosting maakt gebruik van SSD’s voor zijn WordPress hosting. Deze zorgen voor extra betrouwbaarheid en toegevoegde prestaties over harde schijven (HDD). U krijgt ook ongelimiteerde opslagruimte door middel van InMotion, wat handig is als u een site met veel dynamische content zoals video’s en foto’s.

Deze blog host heeft twee verschillende server locaties in de Verenigde Staten., En u kunt kiezen welke server u wilt gebruiken voor uw blog. Bovendien, als u zich binnen de gastheer Max Speed ​​Zones – aangewezen gebieden rond de fysieke server locaties – je zou kunnen ervaren snelheden tot zes keer sneller dan normaal.

Standaard beveiligingsmaatregelen worden ingebouwd in de hosting service, zoals firewalls en malware preventie suites, maar u kunt ervoor kiezen om aanvullende veiligheidsmaatregelen te implementeren door middel van WordPress plugins. Een gedeelde Secure Sockets Layer (SSL) certificaat wordt gratis meegeleverd, maar dit is een deken SSL-certificaat dat wordt gebruikt om fundamentele zaken als e-mail te versleutelen. Als u graag een dedicated SSL certificaat om meer gevoelige gegevens zoals creditcardnummers en klantinformatie te versleutelen, kunt u een SSL-certificaat van InMotion op jaarbasis aan te schaffen.

InMotion Hosting is een goede keuze onder de zee van de blog hosting sites en biedt tal van functies die uw blog vooruit kan stuwen in betrouwbaarheid en prestaties.