blog-software – WordPress

WordPress.com is een uitgebreide, eenvoudig te gebruiken alternatief blog software om WordPress.com en verdient onze goedkeuring. Het belangrijkste verschil is dat WordPress.com duurt enige technische know-how te downloaden, installeren en onderhouden van een database. Deze gehoste versie bevat veel van dezelfde functies en functionaliteit zonder de extra moeilijkheid van het zijn uw eigen web-ontwikkelaar en host.

Design tools

Het design tools aangeboden op de vrije hoogte onder andere toegang tot de vele templates (blog ontwerpen), sidebar maatwerk met behulp van widgets en een aantal van de thema’s zelfs laat u uw eigen foto uploaden naar uw banner aan te passen

Tracking en publishing tools zijn meestal geïntegreerd in het programma – de statistieken zijn zeker geïntegreerd en bieden een real-time kijken naar alle activiteiten en het verkeer gebeurt met je blog .; De hosting heeft verschillende betaalde niveaus die de functionaliteit van uw blog te verhogen. Upgrades zijn onder andere aangepaste CSS, onbeperkt aantal particuliere gebruikers, 5 GB, 10 GB en 15 GB ruimte upgrades, geen advertenties en video-inbedding mogelijkheden.

opvallende kenmerken

Wanneer u eerst aanmelden bij WordPress wordt u gevraagd om een ​​blog design thema (template) kiezen. Er zijn vijf pagina’s van thema’s en kunt u de mogelijkheid om de CSS te bewerken indien u dit wenst aan te schaffen.

Alle widgets zijn premade en geïntegreerd – je gewoon selecteert u het wilt, sleept u het en zet het in de zijbalk map naast de widget gallery. U kunt toevoegen Akismet spam afschrikmiddel, archieven, blog stats, feeds en zelfs toon uw Twitter tweets op uw blog als een sidebar widget.

Publishing and Tracking Hulpmiddelen

De editor biedt HTML en WYSIWYG editing en de standaard rich text knoppen, hoewel je de hyperlink knop op de rich text editor niet kan gebruiken zonder te betalen voor een hoger niveau van de rekening. U kunt uploaden en embed audio- en beeldbestanden op uw blog met een gratis account, maar nogmaals, dan heb je een upgrade naar video’s insluiten nodig.

De spellingcontrole en een voorbeeld-before-posting kenmerken zijn dus van vitaal belang voor een succesvolle, goed functionerende blog en ze hier in de WordPress-programma en het werk om u te helpen stak een goed uitziende, vlekkeloze blog zijn.

Je kunt niet blog via e-mail met WordPress, maar u kunt uw mobiele apparaat wijzen op https://m.wordpress.com aan een post verzenden via uw mobiele telefoon of PDA. Ook zult u niet de mogelijkheid om toekomstige berichten voor het publiceren van inplannen zonder een upgrade.

Anders wordt elke doos op onze side-by-side vergelijking gecontroleerd en boordevol functies die een arsenaal aan instrumenten te gebruiken om te helpen uw blog uitstraling en functie zijn best .; Het verkeer en het bijhouden van statistieken zijn uitstekend met dit programma – absoluut de beste beschikbare. U kunt een lijngrafiek op je dashboard dat zal u vertellen hoeveel pageviews u krijgt per dag, uw top-bekeken berichten, welke zoekmachine woorden stuurde u verkeer en klikken te bekijken. Op de uitgebreide statistieken van deze pagina kunt u al deze informatie op een lijngrafiek op dag, weken of maanden te bekijken en ze niet uw eigen bezoeken tellen. Het hele programma is deze verzameling van stat features waard.

Opmerkingen die uw lezers zijn doorzoekbaar en je kunt het op te zetten zodat elke reactie moet door jou worden goedgekeurd voordat hij publiceert op uw blog.

WordPress maakt gebruik van een service genaamd Akismet om commentaar spam te filteren en trackback spam en je hoeft niet te doen om de Akismet dienst te activeren te doen, het werkt gewoon van nature zodra uw blog live is.

Makkelijk te gebruiken

WordPress automatisch een permalink (vaste koppeling) om elke blog die je maakt. Voor SEO doeleinden, is dit ideaal, zolang u uw blog een naam met behulp van een geoptimaliseerde keyword.

Dit is het enige gratis service die we vonden dat biedt een dergelijke uitgebreide referrer statistieken zonder dat u een toepassing van derden toe te voegen. Dit programma ondersteunt ook prive en beschermd blogs. Als je niet verlangen publiciteit kun je bepaalde woorden in opmerkingen of specifieke gebruikers te blokkeren van het verlaten van opmerkingen.

Software / Hosting

WordPress is eenvoudig te gebruiken, en dit is misschien wel het beste ding over deze blog software programma. Met zoveel opties en brede functionaliteit uit te zoeken hoe alles werkt een bedreiging en een tegenslag zou kunnen zijn. Maar WordPress begeleidt u de hele weg met handige links om de kennisbasis en de bijbehorende video of screencast tutorials.

Binnen de kennisbasis zelf, kunt u in het onderwerp van uw probleem en zal het programma terug te keren met inzendingen uit de gebruiker forums, WordPress blog, WordPress veelgestelde vragen en de kennisbasis. Alles is vakkundig gepresenteerd en toegelicht en is nogal een wonder van organisatie en gebruiksvriendelijkheid.

WordPress.com is een gehoste service bieden verschillende niveaus van de upgrade op de hosting en de software. Enkele van de upgrades kan lijken heel spendy ($ 59,97 voor VideoPress – de mogelijkheid om te uploaden en insluiten video rechtstreeks naar uw blog). Ze proberen de klap te verzachten door het opnemen van de prijs-per-dag aan de dienst, waardoor het minder pijnlijk lijken te gebruiken. Bijvoorbeeld met behulp van VideoPress kost je slechts $ 0,16 per dag.

Storage is een groot probleem op het web en blogs zijn niet anders – je virtuele onroerend goed nodig hebben om alle beelden en woorden die je bent er blussen huisvesten. De gratis account begint je uit de 3 GB aan ruimte, die voor een niet-technische beginner is een goede deal. Maar als uw blog en uw blogging vaardigheden te laten groeien, zou je meer ruimte nodig. WordPress biedt upgrades gefactureerd op een jaarabonnement basis: 5 GB voor $ 19,97 per jaar ($ 0,05 per dag), 15 GB voor $ 49,97 ($ 0,14 per dag), 25 GB voor $ 89,97 per jaar ($ 0,25 per dag).

Technische ondersteuning / Help

U kunt ook betalen $ 29,97 per jaar om advertenties geplaatst op uw blog niet. Deze zelfde prijs per jaar krijgt u onbeperkt particuliere gebruikers toe te kennen. Tot slot, voor $ 14,97 je aangepaste CSS-mogelijkheden te kopen, zodat je het even welk thema kunt aanpassen en maken het je eigen.

Overzicht

Dit is een andere manier om een ​​vergoeding voor de ruimte en software-upgrades – de meeste diensten wil dat je een maandelijks abonnement te betalen aan zowel de hosting en software te dekken (voor een korting, te betalen jaarlijks). De prijzen zijn vergelijkbaar wanneer je de nummers crunch, maar om te zeggen was beter is dan een ander is niet echt mogelijk – de beste prijs en functies voor uw geld zijn die perfect passen bij uw blogging behoeften en dat is een persoonlijke beslissing.

Het vermeld op onze side-by-side vergelijking prijs weerspiegelen een maandelijkse betaling als je aangemeld voor de Custom CSS.

Voor meer informatie over de blog software hosting, lees Gratis vs Betaald, of waarom het loont om te betalen.

WordPress biedt volledige ondersteuning in een tijd van nood. E-mail, doorzoekbare knowledge base, FAQ’s, tutorials, WordPress gebruiker blogs over het gebruik van WordPress, forums en hun eigen developer blog te houden u op de hoogte.

Zoals hierboven het doorzoeken van de kennisbasis genoemd is intuïtief en informatief. Ze hebben ook gedaan een fantastische werk van de integratie van links naar veelgestelde vragen en de kennisbasis rechts op het tabblad waarin u werkt. Dus als u over een probleem met het toevoegen van feeds, is er een FAQ schakel daar die je zal leiden in de kennisbasis naar het antwoord op uw vraag te vinden.

WordPress heeft het beste van alles wat we zochten met deze ronde van blog software reviews. Wat er ontbreekt in mobiel bloggen, maakt het voor in de statistieken en gebruiksgemak. Als u op zoek bent naar een vergelijkbaar programma met de volledige aanvulling van mobiel bloggen mogelijkheden, probeer TypePad.

WordPress.com is eenvoudig te gebruiken, vol van professionele, uitbreidbaar functies en hosted voor u. Als je de ontwikkeling van vaardigheden en kijken naar je eigen blog vanaf de grond op te bouwen, zie onze sub-categorie van de beoordelingen van geavanceerde, self-hosted blog software.