blu ray naar iPad converter software – 4Media Blu-ray naar iPad Converter, 2017

Het krijgen van deze Blu-ray naar iPad converter op uw machine is iets van een karwei. Toen we voor het eerst deze software gevonden, de 4Media website was en volledig functioneel. Een paar dagen later, de website verdwenen van het internet. Of je zult in staat zijn om toegang te krijgen tot de 4Media website op een bepaalde dag is onduidelijk. Er zijn verschillende andere plaatsen waar je een gratis proefversie van het programma kunt downloaden. Upgraden en te betalen voor de volledige toepassing is een optie als de 4Media website functioneel is of niet.

Overzicht

Wanneer u 4Media Blu-Ray te lanceren om iPad Converter, bent u begroet met een schijnbaar nuttige, stabiele applicatie met een breed scala aan conversie en aanpassingsmogelijkheden.

Laden van uw Blu-ray disc in de applicatie is eenvoudig. Klik gewoon op de optie Load schijf en plaats de schijf in de Blu-ray-drive. Het programma duurt slechts enkele seconden om te laden en een lijst van alle tracks op uw Blu-ray-schijf die u schijnbaar kan converteren voor weergave op uw iPad. Het is op dit moment dat het verzoek volledig uit elkaar valt. Kortom, niets werkt.

Het voorbeeld en customisation tools zijn gewoon niet functioneel. In onze tests waren we alleen in staat om het geluid af te spelen in een van de instrumenten van de Blu-ray-converter te krijgen. En terwijl deze Blu-ray-converter heeft alle-video-editing tools die we zoeken, waren we niet in staat om hen goed te laten werken, omdat het programma bleef crashen.

Ondanks deze problemen, waren we in staat om een ​​Blu-ray disc te zetten voor een iPad. Het duurt dit programma iets meer dan een uur en een half tot een volledige conversie te voltooien. Echter, toen onze video experts het eindresultaat onderzocht, vonden ze significante pixelation, motion blur en interlacing problemen op vrijwel elk frame van de video. Deze gebreken afleiden van de kijkervaring, vooral wanneer ze bekeken op een iPad met Retina-display van Apple.

Wilt u de gratis proefversie van de software te downloaden op uw computer, kunt u, zelfs als de 4Media website gebeurt er offline zijn die dag. Maar niet betalen voor deze volledige versie van het programma – het werkt gewoon niet.