blu ray naar iPad converter software – Tipard Blu-ray naar iPad Ripper 2017

Tipard Blu-ray naar iPad Ripper is een van de meer nuttige toepassingen in onze review van de beste Blu-ray naar iPad converter software. Het is stabiel, eenvoudig te gebruiken en voert een snelle conversies. Echter, er waren een aantal ernstige gebreken in zowel de toepassing en het geconverteerde bestand dat zij niet kunnen worden toegevoegd in de top van onze lineup.

Overzicht

chief selling point van de applicatie is hoe eenvoudig het is om te gebruiken. Zodra een Blu-ray disc in de interface is geladen kan het zo weinig nemen als een enkele klik om de conversie te starten. Het is nooit geaarzeld of neergestort, en alle belangrijke functies, zoals het voorbeeldvenster, en customization tools die we zoeken voor de huidige, gemakkelijk te vinden waren en functioneerden soepel, dat is meer dan we kunnen zeggen voor een aantal van de kleinere producten in onze review .

Net als alle producten die wij beoordeeld, deze Blu-ray ripper bevat een bibliotheek van voorgeprogrammeerde optimalisatie profielen voor een groot aantal apparaten. Wat maakt deze applicatie anders dan de andere programma’s is dat het uw conversie kan optimaliseren voor negen verschillende iPad-modellen. Dit is breedste iPad model selectie die we tegenkwamen. Het profiel bibliotheek heeft ook opties voor andere doeleinden dan de iPad apparaten, zoals smartphones, gaming systemen of niet-Apple-tablet.

Maakt niet uit wat toepassing die u gebruikt, het omzetten van Blu-ray discs voor weergave op een iPad is een tijdrovend proces. In het algemeen, Tipard Blu-ray naar iPad Ripper duurt ongeveer een uur en half tot een uur van Blu-ray-beelden om te zetten. Dat klinkt misschien als veel, maar het is eigenlijk een van de snelste Blu-ray-converters in onze review. In onze tests, slechts één product in staat was om die tijd te verslaan.

Een ding dat echt houdt dit programma naar beneden is het feit dat het niet de kopie coderingen vinden op bijna alle commerciële schijven heeft omzeilen. Het is een bijna zekerheid dat deze functie werd weggelaten omdat Tipard wil niet afoul van de Digital Millennium Copyright Act uit te voeren. Echter nog steeds drastisch vermindert de bruikbaarheid van de software.

Wanneer we de kwaliteit van de gereproduceerde video geëvalueerd, waren we teleurgesteld om te zien dat het eindresultaat was onvoldoende. De video had verschrikkelijke compressie-artefacten, was slecht korrelig en het geluid was slecht uit sync.

Voor een product dat zo veel dingen recht krijgt, het is zeer teleurstellend te vinden dat het niet voldoet aan onze verwachtingen. Het is een intuïtief programma dat een groot aantal mooie functies heeft, maar dat maakt niet echt uit als het eindresultaat is ondermaats.