blu ray speler – Panasonic DMP-BDT 2017

De Panasonic BDT460 is het nieuwste model uit de lijn van de Blu-ray-spelers. Dit jaar Panasonic uitgebracht vier verschillende Blu-ray-spelers, waaronder twee andere 3D-capable-modellen en een 2D-model. De 460 is zo scherp en strak als de foto toont, beschikt over een futuristische look die is slank met scherpe randen. Deze Blu-ray speler heeft de video-technologie en beschikt over de prachtige ontwerp, dat is meer dan genoeg voor de Panasonic BDT460 om geld te verdienen our top tien Silver Award wedstrijd.

video Technology

Deze 3D Blu-ray speler kan ook spelen BD-R / RE, DVD-R / RW, CD, CD-R / RW, WAV, WMA, MKV, JPEG, FLAC en AVCHD, onder andere videoformaten. We waren teleurgesteld dat deze speler ondersteunt geen DivX-formaat, maar dat is slechts een kleine smet op het totale videoformaat veelzijdigheid die deze speler weergegeven.

Panasonic neemt stappen in de richting van de toekomst door het opnemen van een ingebouwde 4K upscaling. De beste Blu-ray-spelers die we hebben onder meer deze functie. Met het, uw Blu-ray-speler ups de resolutie van high-definition video tot vier keer de resolutie van 1080p voordat de foto raakt uw beeldscherm. Bij oudere media of een lagere resolutie video’s, deze Panasonic zal upscale de video-inhoud tot 1080p.

Een bijzondere eigenschap van de BDT460 heeft is de mogelijkheid om vrijwel elk 2D-content om te zetten in realistische 3D. Deze functie kan frissen uw favoriete oude films. Alleen de top drie Blu-ray-spelers die we hebben beoordeeld 2D naar 3D conversie.

Viera Connect is de verbinding van uw Blu-ray om de webbrowser, apps en andere online activiteiten. Door middel van Viera Connect, zult u in staat om toegang te krijgen apps, zoals Netflix, YouTube, Skype, Facebook en Twitter, een paar te noemen.

Als u het gemak van het hebben van al uw digitale media bronnen aangesloten wilt, ga je een Blu-ray-speler willen, zoals de BDT460 dat is DLNA-gecertificeerd. Wanneer uw Blu-ray en PC of netwerkschijf zijn DLNA-gecertificeerd, het in wezen werkt als cloud storage voor al uw digitale media. Zodra u het opzetten van deze verbinding, zal je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw foto’s, video’s en muziek van overal binnen uw netwerk.

Kenmerken

Als u een ouder bent, weet je hoe belangrijk het is om een ​​oogje in het zeil over uw kinderen te houden. Met het kinderslot functie op de BDT460, kunt u de inhoud van uw kind toegang heeft tot door de ratings van uw DVD’s en Blu-rays, samen met een wachtwoord te beschermen Viera Connect beheren.

Een ander kenmerk van de BDT460 is de Miracast (display-mirroring) functie waarmee je met een veeg van je vinger, om te laten zien wat er op je Android-smartphone of andere Android-mobiel apparaat op uw televisie. Wat is er zo bijzonder Miracast is het u toestaat om 1080p-kwaliteit video te sturen – en het kan zelfs spelen op surround-sound speakers.

Een toevoeging die je niet ziet op veel Blu-ray-spelers is de BDT460 de externe harde schijf afspelen. U kunt een externe harde schijf aan te sluiten op uw Blu-ray-speler en bestanden af ​​te spelen vanaf de harde schijf.

Deze Panasonic model is opgezet om al uw surround-sound te ondersteunen. Het ondersteunt audio systemen zoals Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD en DTS-HD. Dat betekent dat u uw film crank tot 11 en hebben de bioscoop ervaring in het comfort van uw woonkamer.

Een andere unieke kwaliteit van de BDT460 Blu-ray-speler is de SD-sleuf. Dit slot is compatibel met SD / SDHC / SDXC-kaarten. Door middel van de SD-kaart, zal de speler in staat zijn om formaten zoals JPEG, MPO, MPEG2, AVCHD en MP4 weer te geven.

Samen met slechts een handvol van de Blu-ray-spelers die we beoordeeld, dit Panasonic heeft twee HDMI-poorten. Dit kan belangrijk zijn als je nodig hebt om een ​​aparte HDMI-aansluiting op de televisie en een A / V-receiver die niet in staat zijn om ondersteuning van 4K of 3D draaien.

audio Technology

Samen met een Ethernet-poort en een digitale audio-uitgang, de BDT460 heeft een USB-poort die u kunt aansluiten op en spelen verschillende media formaten zoals MP3, FLAC, WAV en AAC. Er is echt niet veel deze Blu-ray-speler niet kan doen, anders dan DivX-formaten.

De Panasonic BDT460 is ongeveer net zo strak als een stuk hardware kan zijn. En grote stijl is niet het enige wat deze speler heeft. Zodra je begint met spelen, zul je beseffen waarom het zo hoog op onze lijst van de beste Blu-ray-spelers landde.

Ingangen en uitgangen

Overzicht