blu ray-speler software – AnyMP4 Blu-ray-speler, 2017

De AnyMP4 Entertainment-systeem werkt voor meerdere besturingssystemen en met verschillende fysieke en digitale videoformaten. Het mist een aantal functies en functionaliteit, maar het is een goede, eenvoudige videospeler voor de prijs. U kunt een film marathon met versterkt geluid te genieten en de foto optimalisatie-instellingen aan te passen.

Overzicht

Deze film speler is compatibel met zowel Windows als Mac-besturingssystemen. Hoewel het is compatibel met Windows 10, het is nog niet compatibel met El Capitan, net Yosemite. Het maakt ook het afspelen van Blu-ray discs en digitale bestandstypen, maar we konden niet krijgen om te standaard of herschrijfbare dvd’s af te spelen in onze tests.

Het heeft een goede baan van het spelen van verschillende soorten media en laadt ze snel. Echter, voor het algemeen gebrek aan mogelijkheden in vergelijking met andere producten op onze line-up, maar varkens de processor, een gemiddelde van 39 procent tijdens onze test. Desondanks hebben de software is relatief eenvoudig te gebruiken en navigeren.

U kunt genieten van hoge-kwaliteit audio met uw films op deze digitale video-speler, want het heeft Dolby en DTS ondersteuning. We waren teleurgesteld om te zien dat het niet lossless audio afspelen heeft, maar, zoals de meeste andere spelers hebben deze functie. De speler doet kun je te rekken en verschuiving van de beeldverhouding van uw scherm te passen.

Deze Blu-ray-speler software heeft een auto-resume-functie, die onthoudt waar je een video te stoppen, zodat je blijven kijken vanuit dat exacte moment wanneer je in staat bent. Dit is handig als je niet altijd de tijd om een ​​film in zijn geheel te kijken hebben. Voor extra gemak, kunt u de wereld regio vrij voor Blu-ray-schijven te veranderen zonder beperking.

We waren teleurgesteld om te zien dat de software een power manager functie, die u zou helpen getikt energie te besparen tijdens het afspelen van video’s op uw computer heeft. Maar het heeft geen opgenomen bloatware, en het laat je de speler skin voor personalisatie aan te passen.

U kunt ook tweaken de tint, verzadiging en helderheid van het beeld gemakkelijk, terwijl u de video voor de kijkervaring die u wilt bekijken. U kunt vertragen of versnellen van de audio track als nodig is, wat geweldig is voor het goed gebruikt digitale bestanden. Daarnaast kunt u de ondertiteling in- of uitschakelen als het bestand of schijf heeft die optie.

Hoewel de website van deze software ontwikkelaar heeft geen gebruiker forum, dat laat je toe om te communiceren met andere gebruikers binnen deze gemeenschap, heeft het een kennisbank op haar website, compleet met tutorials en een FAQ sectie. U kunt ook contact opnemen met AnyMP4 Studio rechtstreeks via e-mail moet je nodig hebt om te vragen over het product.

De AnyMP4 Blu-ray-speler is fatsoenlijk software waarmee u genieten van video’s, ondanks een paar kleine problemen met de compatibiliteit en het gebrek aan het afspelen lossless audio. Het draait op een vrij groot deel van de CPU-kracht, maar laadt nog steeds video’s snel, en de interface is vrij intuïtief.