blu ray to dvd converter software – Leawo Blu-ray Ripper 2017

Noot van de redactie: de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) verbiedt het omzeilen kopie encryptie die op commerciële schijven. De DMCA maakt geen uitzondering voor het omzeilen van deze coderingen voor persoonlijk gebruik. Top Tien Reviews onderschrijft piraterij of enige andere illegale activiteit.

copy Features

Leawo Blu-ray Ripper heeft een aantal geweldige functies die het een uitstekende keuze voor Blu-ray naar DVD converter software te maken. Dit is een eenvoudig te gebruiken applicatie die gebruikers in staat stelt om Blu-ray-films om te zetten, niet alleen voor dvd, maar ook voor elk apparaat dat u video op, zoals computers, smartphones, tablets en gaming consoles te kijken.

Door het verwijderen van kopieerbeveiligingen, deze software ontgrendelt de inhoud van uw Blu-ray Discs, zodat u ze kunt genieten waar en wanneer u maar wilt. Bovendien bevat basisinformatie videobewerking functies waarmee u kiezen welke inhoud die u wilt rippen, converteren of verbranden.

Om deze redenen en nog veel meer, Leawo Blu-ray Ripper verdient Beoordelingen over de Top Tien Gold Award voor Blu-ray naar DVD conversie software.

Misschien wel het belangrijkste kenmerk gevonden in Leawo Blu-ray Ripper is de ingebouwde decryptie gereedschap, zonder welke het onmogelijk zou zijn om de inhoud te vinden op vele commerciële Blu-ray Discs te zetten. Encryptie protocollen zoals AACS en CSS worden automatisch verwijderd als de software scheurt de bestanden van de schijf, waardoor ze beschikbaar voor conversie en het branden op een DVD of andere elektronische apparaten.

Een van de meest unieke gereedschappen die in deze Blu-ray naar DVD converter software is de editing suite. Dit maakt het mogelijk om te snijden het videoframe om ongewenste randen te verwijderen, output parameters van de geconverteerde video, zoals bit rate en de resolutie, en fine-tunen video-effecten, zoals helderheid, contrast en verzadiging aan te passen. Daarnaast kunt u aangepaste watermerken en bepaalde toegepaste artistieke effecten toe te voegen aan uw geconverteerde DVD.

conversie Features

Hoewel zeker niet essentieel op Blu-ray naar DVD converter software, waren we verrast om de ripper software heeft geen Blu-ray-to-Blu-ray kopiëren mogelijkheden hebben. Met andere woorden, je kunt niet reservekopieën van een Blu-ray disc te maken met andere lege Blu-ray Discs. Echter, we vonden dat de software Blu-ray kan converteren naar een reeks andere gangbare audio- en videoformaten, zoals AVI, MP4, MOV en WMV. Dus tenzij je op zoek bent om specifiek te maken 1: 1 Blu-ray kopieën, Leawo Blu-ray Ripper is ongetwijfeld een ideale, all-inclusive bron.

Van alle top-ranked Blu-ray naar DVD converter software programma, Leawo Blu-ray Ripper is een van de makkelijkst te gebruiken. Wij vonden het schoon, gestroomlijnde gebruikersinterface van het programma en vond het intuïtief en makkelijk te navigeren, die geen problemen met het vinden onze weg rond. Geschikt voor beginners en tech-savvy gebruikers gelijk, de software biedt geavanceerde functionaliteiten die verrassend eenvoudig om toegang te krijgen en te gebruiken zijn.

We vonden het conversieproces van Leawo Blu-ray Ripper gemakkelijk en naadloos zijn. De conversie scherm zichtbaar laat zien hoe ver het proces is door middel van een percentage bar (die de werkelijke percentage van het bestand dat al is omgebouwd details), en geeft de huidige verstreken tijd en de huidige geschatte omvang van de output file. Er zijn ook handig na gedaan opties, waaronder het afsluiten van de computer na conversie is voltooid of het openen van de output map die voorafgaand aan de conversie werd geselecteerd.

Onder de handige functies die we vinden op de software conversie pauze, waarin conversie vertraagt ​​zonder verstoring of stoppen van het gehele proces, en batch-conversie. Het programma biedt ook automatische updates, en kunt u aangeven hoe vaak het programma controleert of er nieuwe updates.

Een gebied van de software te imponeren gefaald was de lagere conversie snelheid. De conversie duurde bijna net zo lang als de werkelijke lengte van de clip kregen we het omzetten van (de clip was 57 minuten 55 seconden in lengte en duurde ongeveer 46 minuten om te zetten).

De belangrijkste interface van deze Blu-ray naar DVD conversie software beschreven hoe u uw Blu-ray Disc te zetten in DVD formaat in vier eenvoudige stappen met behulp van de ingebouwde profiel met vaste instellingen. Het programma heeft ook een splitter functie waarmee u te knippen en samenvoegen van verschillende afdelingen (bijv. Hoofdstukken) van de Blu-ray Disc. We waren vooral onder de indruk van voldoende ondersteuning voor meerdere talen van de software en een groot raam dat real-time preview van de geconverteerde bestanden biedt.

Disc maken Features

U kunt ook wijzigen van de output bestand en uw DVD-kopie met behulp van geavanceerde functies die kan worden geraadpleegd via de editing suite. Wilt u de Blu-ray disc te zetten in een andere dan de DVD-formaat, kunt u dit eenvoudig doen door het selecteren van de gewenste audio- of video-formaat uit het profiel dropdown menu aan de onderkant van de interface.

Terwijl de trage succespercentage is hinderlijk, het is de moeite waard voor Leawo Blu-ray Ripper geconverteerde video kwaliteit, die recht op gelijke voet met wat we zouden verwachten van first-rate converter software. Het beeld van de geconverteerde video was bijna net zo scherp als de Blu-ray origineel, met zeer weinig kwaliteitsverlies en zonder waarneembare slaat over of video vervormingen. Ook de audio was fris, coherent en volledig synchroon met het beeld. We voelen zetten met een vrij matige conversie snelheid is zeker zo’n hoge kwaliteit geconverteerde video.

Help en ondersteuning

De grootste teleurstelling van deze Blu-ray naar DVD conversie software is dat het niet nog een brandend functies waarmee u uw films te schrijven op een nieuwe DVD-schijf heeft. Hoewel het heeft wel de mogelijkheid om bestanden te converteren naar een formaat waar ze in een DVD-speler (VOB) kan worden afgespeeld, moet u aan een derde partij brand programma te installeren om het proces te voltooien en speel je Blu-ray-films in een Dvd-speler.

De Blu-ray naar DVD converter software ondersteunt alle belangrijke Windows-configuraties, met inbegrip van Windows 8, 7, 2000, XP en Vista. Daarnaast heeft Leawo onlangs een Mac-versie van de software. Het is een van de weinige toepassingen die we beoordeeld dat een dergelijke brede compatibiliteit heeft.

De software is helaas ontbreekt, wanneer het gaat om technische ondersteuning. Er zijn een handvol korte, vruchteloos veelgestelde vragen op de website van de fabrikant die meer kans te verhogen, in plaats van antwoord vragen. Hoewel de site heeft ook tutorials over verschillende Leawo software producten, maakt het verbazingwekkend niet een voor zijn Blu-ray-ripper software. De website heeft ook een blog, maar het biedt veel meer dan korte aankondigingen over nieuwe product updates of versies.

Als u op zoek bent naar specifieke informatie over de Leawo Blu-ray Ripper programma, uw beste inzet is om de gebruiker van de website forum onder de categorie Blu-Ray Ripper inzage. Er is ook een online contact formulier dat kan worden gebruikt om een ​​ticket in te dienen als je met je specifieke installatie of technische problemen met de software.

Overzicht

Leawo Blu-ray Ripper is de beste all-in-een bron voor Blu-ray rippen in verschillende formaten. We zijn zeker voelen de belangrijkste voordelen die de software biedt veel groter dan de schijnbare ondergang van matige conversie snelheid en gebrekkige technische ondersteuning. Geen software is geheel perfect, maar met superieure eigenschappen en een hoge-kwaliteit video-uitgang, Leawo Blu-ray Ripper komt in de buurt en is zonder twijfel de duidelijke keuze om Blu-ray te converteren naar DVD en andere HD en gemeenschappelijke videoformaten.