bluetooth headset – Jabra Stealth, 2017

Met een heldere rode oordopjes en een grote, zilveren boom microfoon, is er niets stealthy over de Jabra Stealth. Het onderscheidt zich, zelfs met de rode oordopje gevuld in je oor. De oproep kwaliteit is gemiddeld, en de dual-mic Noise Blackout systeem werkte niet goed presteren in onze tests. Hoewel het niet de meest stabiele fit beschikbaar te hebben, het heeft meer comfort functies dan de meeste Bluetooth-headsets.

Overzicht

De Jabra Stealth scoorde 90 procent in onze stemkwaliteit tests, die gemeten hoe goed je de stem van uw gesprekspartner kunt horen. We voerden de test door het vergelijken van wat we hoorden naar wat de beller zegt. Deze score is goed, maar het is slechts gemiddeld. De beste Bluetooth-headsets scoorde 95 en 100 procent op de test. Ter vergelijking, het vasthouden van de telefoon naar ons oor scoorde 65 procent op de test, dus het is nog steeds een aanzienlijke verbetering.

De keerzijde van de gesprekskwaliteit is de lage 75 procent score op de geluidsreductie testen. Jabra heeft van haar Noise Blackout-technologie, waardoor het op de meeste van de Bluetooth-koptelefoon is ge├»nstalleerd. In deze tests, speelden we gemeenschappelijke achtergrond geluiden via een surround-sound-systeem, terwijl we spraken met onze beller, die de resultaten opgenomen. Jabra’s Noise Blackout systeem bleek inconsistent onder zijn headsets we getest met de Stealth in het midden.

Voor comfort, de Stealth biedt zes oordopjes opties, die het meest van elke hands-free Bluetooth headset we beoordeeld. Dit geeft u de beste kans op het vinden van een formaat dat uw oor past. De oordopjes zijn voorzien van een oorschelp fin dat de primaire ondersteuning door het aanbrengen stevig in de oorschelp van je oorschelp biedt. Als de oorschelp vin is niet genoeg, dan kunt u ook een optionele over-oorhaak gebruiken. In onze stabiliteitsproeven scoorde 75 procent, wat gemiddeld is.

De Stealth heeft een uitgebreide hands-free functies die beginnen met de integratie van de persoonlijke assistent programma’s zoals Siri en Google Now. Hierdoor kunt u SMS-berichten te dicteren, inkomende teksten horen, een routebeschrijving en bellen zonder dat het aanraken van je telefoon, die je veiliger achter het stuur en effici├źnter op het werk maakt. De hoofdtelefoon heeft een continue gesprekstijd van zes uur kan duren standby gedurende 10 dagen en duurt twee uur toe te passen, die allemaal ongeveer gemiddeld tijden.

De Jabra Stealth is voorzien van een goede geluidskwaliteit, maar onvoldoende ruisonderdrukking. Dus terwijl u uw gesprekspartner duidelijk kunt horen, kan de beller niet in staat zijn om u duidelijk te horen. De stabiliteit van de pasvorm is gemiddeld, maar het komt met uitgebreide comfortvoorzieningen dat zes oordopjes, concha vinnen en een optionele over-oorhaak bevatten. De voice command integratie met personal assistant programma’s maakt het een handige Bluetooth headset.