bluetooth speakers – Creative 2017

De beste eigenschap van Creative Sound BlasterAxx is zijn ongelooflijke veelzijdigheid. Niet alleen is het een draadloze Bluetooth-speaker, maar het is ook een megafoon, audiorecorder, karaoke machine, mobiele lader apparaat, WMA en MP3-speler, en speakerphone. Soms is het moeilijk om te bepalen of het moet een nieuw speelgoed of een serieuze Bluetooth draadloze luidspreker.

Overzicht

De gestapelde speaker ontwerp voorziet omnidirectionele geluid dat surround sound simuleert, zodat er bijna geen dode hoeken. Terwijl de Creative geluidskaart wordt verondersteld om uw muziek te verbeteren, hebben we de audio ontbrak een significante hoeveelheid bas, ongeacht wat we speelden doorheen. Met slechts twee actieve drivers en geen passieve bass radiatoren, is het geluid niet klinken vol en diep als de beste Bluetooth speakers.

De levensduur van de batterij is net boven het gemiddelde met 15 uur op een volle lading, die 3,4 uur te worden aangesloten op een stopcontact te bereiken neemt. Ter vergelijking, de beste Bluetooth speaker heeft een batterijduur van 40 uur, terwijl de kortste levensduur van de batterij is zes uur. De gemiddelde levensduur van de batterij van de Bluetooth-speakers in onze beoordeling is 14.25 uur. U kunt ook de luidspreker gebruiken als een batterij bank om uw mobiele apparaten via de USB-poort aan de achterkant op te laden.

Omdat het een microfoon, kunt u deze gebruiken om uw stem te versterken als met een megafoon en het CrystalVoice FX systeem kunt u uw stem te wijzigen met een verscheidenheid aan effecten. U kunt ook muziek spelen en zingen in de microfoon als een karaoke-machine. Een ingebouwde geheugenkaart slot stelt u in staat om audio op te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is in te stellen voor u en uw gitaar en hit. Uw lied neemt op de geheugenkaart, die u kunt afspelen en uploaden naar uw computer. De geheugenkaart kunt u ook WMA en MP3-bestanden af ​​te spelen, wat betekent dat je kan muziek afspelen van de Sound BlasterAxx, zelfs wanneer het niet gepaard met een telefoon.

The Sound BlasterAxx heeft een van de beste speakerphone functies voor een draagbare Bluetooth speaker. Twee knoppen, Voice Focus en Noise Reduction, op de top van de luidspreker kunt u storing door achtergrondgeluiden te minimaliseren. De knop Voice Focus creëert een akoestische zone die de stemmen opgepikt in een kleine straal is gericht, terwijl de Noise Reduction knop filtert achtergrondgeluiden.

Een van de tekortkomingen van het geluid BlasterAxx is het gebrek aan robuustheid. Hoewel het ontwerp is stevig genoeg om de hobbels te behandelen en verdringt van een rugzak, het kan niet overweg met spatten van water of vuil. Dus terwijl u kunt nemen deze camping, wil je het achter te laten als je aan het zwembad of op het strand.

Creative Sound BlasterAxx is de meest veelzijdige Bluetooth speaker op de markt. Het is een luidspreker, een megafoon, een recorder, een karaoke-machine en een batterij bank. Echter, het ontbreekt aan high-end audio voor het streamen van muziek en robuuste functies voor gebruik buitenshuis.