boekhouding boekhouders – Analytix Solutions, 2017

Analytix werkt met kleine bedrijven, van starters tot gevestigde bedrijven in de overgang, schaalbare accountants en boekhouders, met inbegrip van diensten diverse zo eenvoudig loonadministratie en part-time CFO bijstand te verlenen. De schaalbaarheid maakt het een goede keuze voor seizoensgebonden bedrijven of bedrijven die een sterke stijging van de groei in de toekomst verwachten.

Deze boekhoudkundige dienst beschikt over gekwalificeerde accountants die kunnen werken in programma’s zoals QuickBooks, Peachtree, Great Plains en Intacct. Bovendien heeft het overkoepelende werknemers die controller en CFO taken kan uitvoeren. Dit is handig als uw zakelijke behoeften van deze diensten af ​​en toe, maar niet vaak genoeg om een ​​full-time werknemer in dienst nemen. Het kan werken met andere CPA bedrijven en zegt dat veel van zijn klanten werden uit andere CPA bedrijven gestelde.

De boekhoudkundige diensten omvatten rekeningen betalen en te ontvangen, het beheer van de inventaris en de combinatie van bankafschriften, onder anderen. De Controller taken kunnen onder meer toezicht op en evaluatie van uw interne boekhouding personeel; verzoenen, aanpassen en sluiten rekening inzendingen; en het opstellen van de jaarrekening. CFO’s kan omgaan met strategische taken, zoals budgettering en forecasting, speciale verslagen, financiële modellering, en interfacing met andere financiële en juridische professionals op uw rekening.

Analytix heeft ervaring in meer dan een dozijn industrieën, zoals architectuur, financiën, medische, winkels, restaurants en technologie. Het begint haar relatie met u door te leren doelen en doelstellingen van uw specifieke bedrijf. Het bereidt een verklaring van het werk, met een lijst van deliverables, een tijdlijn en de kosten voor u om te bekijken voordat u het contract te ondertekenen. Vervolgens maakt het een actieplan met checkpoints, mijlpalen en suggesties voor tools waarmee u uw boekhouding werk gemakkelijker te maken. Het eerste doel is om inefficiënties uit uw praktijken te verwijderen, zodat het behoud van de boekhouding is eenvoudig.

Wanneer u een stijging van de activiteit, zoals tijdens een high-volume seizoen of omdat uw bedrijf heeft de kans om uit te breiden, Analytix toeren haar diensten aan uw behoeften te voldoen, zonder extra kosten. Ook in langzame tijden, het vertraagt ​​met je (maar tegelijkertijd kosten).

Analytix kunnen hulp in IT-oplossingen, internet marketing (zoals PPA-campagnes en website-gebouw) en het invoeren van gegevens te bieden. Als je een startup, kan deze oplossingen te verpakken zodat u kunt werken met het ene bedrijf naar het opzetten van uw bedrijf. Net als de meeste accountants en boekhouders, moet je om te bellen voor een offerte.

Analytix biedt schaalbare boekhouding en boekhouding middelen, zoals elementaire data entry en part-time CFO services. Daarnaast biedt het niet-boekhoudkundige diensten, zoals IT-oplossingen en marketing ondersteuning. Het is een goede keuze als je op zoek bent naar een enkel bedrijf aan meerdere behoeften te voorzien.