boekhouding boekhouders – TAD, 2017

TAD biedt uitbestede accountants en boekhouders voor kleine bedrijven, inclusief transactiekosten opname, financiële rapportages en fiscale voorbereiding. Het biedt zeven plannen, plus extra diensten die u kunt toevoegen voor extra kosten.

Deze dienst heeft een breed scala aan taken kan voltooien, met inbegrip van het scannen en opnemen facturen en kwitanties, de combinatie van bank en credit card rekeningen, behandeling salarisadministratie, en archiveren omzetbelasting. Het kan ook zorgen voor online betalen van rekeningen, waarin een overzicht van de deposito’s, facturatie en het creëren van de industrie-specifieke grafieken van de rekeningen.

Welke diensten je krijgt en hoeveel werk de accountant wel afhankelijk van de maandelijkse plan u koopt. Bijvoorbeeld, met de Bronzen Pakket, uw gegevens (inkomsten, vendor rekeningen, etc.) is opgenomen en gecodeerd, wordt een creditcardrekening verzoend, en je krijgt drie rapporten: winst- en verliesrekening, balans en debiteuren. U kunt ook contact opnemen met uw accountant via e-mail en verwachten een antwoord binnen 48 uur. Daarentegen is de Gold pakket bevat alle Bronze diensten van de, plus online factuur te betalen van maximaal 10 vendor betalingen per maand, de toegang tot QuickBooks online, een financiële controle paneel om online toegang te krijgen tot al uw gegevens, het opnemen van uw PayPal-transacties en de mogelijkheid om contact op met uw accountant via telefoon of antwoordapparaat het communicatieprogramma.

Als er specifieke diensten die u nodig hebt die niet zijn opgenomen in een plan zijn, TAD biedt een a la carte menu. Je moet nog een van de pakketten, maar u kunt dan belastingaangifte, extra account verzoening, gespecificeerde deposito’s, payroll, sales belastingaangifte voorbereiding, CPA herziening tijd en nog veel meer. Elk van deze wordt geleverd met een extra maandelijkse kosten.

Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u plannen upgraden. Soms is de accountant stelt specifieke diensten. U kunt ook downgraden diensten of plannen.

TAD biedt prepaid enveloppen voor het verzenden van ontvangsten, of u kunt scannen en e-mailen. Sommige plannen kunt u ze op een wolk storage-systeem te laden. TAD versleutelt tot 128 bits, dat is standaard voor informatiebeveiliging en de financiën, maar onder die worden aangeboden door een aantal andere diensten die wij keken naar.

TAD biedt een groot aantal plannen plus add-ons die deze boekhouding en boekhoudkundige dienst kunnen aan uw behoeften te voldoen. Het is niet zo goed beveiligd als sommige andere diensten die we onderzocht, en met een aantal plannen, kunt u alleen spreken met uw accountant via e-mail. Maar het biedt wel een aantal diensten die wij vonden het niet met andere bedrijven, zoals verkoop belastingaangifte en online factuur te betalen.